Sertadım AK Parti'den Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Sertadım AK Parti'den Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Sertadım AK Parti\'den Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Üzümlü Belediye Başkanlığı görevini yapan Avukat Sami Sertadım, AK Parti'den Erzincan merkez belediye başkan aday adaylığını açıkladı.2014 Mart ayında yapılacak olan Yerel Seçimler öncesi, siyasi partilerde Belediye Başkan Aday Adayları belirleniyor.

28.10.2013 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üzümlü Belediye Başkanlığı görevini yapan Avukat Sami Sertadım, AK Parti'den Erzincan merkez belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

2014 Mart ayında yapılacak olan Yerel Seçimler öncesi, siyasi partilerde Belediye Başkan Aday Adayları belirleniyor. Bir dönemdir Üzümlü Belediye Başkanlığı görevini yapan Av. Sami Sertadım, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Erzincan merkez belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Erzincan İl Başkanlığı'na giden Sertadım burada aday adaylığı müracaatını yaptıktan sonra açıklamasında; "Bugün Erzincan'da siyasete ve siyaset tarihine düşülecek çok önemli bir başlangıcın başındayız. Bu heyecanlı, iştahlı, arzulu ve bereketli topluluk tüm birikimlerini, tüm tecrübelerini, tüm heyecanlarını Erzincan için, tüm yüreğini, cesaretini ortaya koymuş bir topluluktur. Tüm Türkiye ile birlikte ilimizde de, Erzincan'ımızda da 2014 mahalle idari seçimlerinin heyecanını yavaş yavaş hissetmeye başladık. AK Parti olarak tüm Türkiye'yi genelde de yerelde de dönüştürmek ülküsü 11 yıldır, 12 yıldır hızla devam ediyor. Bu bağlamda yerel seçimde duyulan heyecan, biz bunu AK Parti'de duyulan bir heyecan olarak görüyoruz ve milletin yegane tek siyasi adresinin, siyasi hedefinin, siyasi evinin AK Parti olduğunu görüyoruz. Şuanda ilimizde ve ilçelerimizde tüm siyasi gündem AK Parti gelişmelerine göre seyir almaktadır. Bu durum AK Parti'nin milletimiz nezlinde ne kadar müstesna, ne kadar özel bir mana taşıdığını ifade etmektedir. Bu partiye, bu şehre daha çok sarılmak daha da çok çalışmak, daha çok çabalamak zorundayız. Çünkü bu şehre hizmet edilecekse, bu şehrin evlatlarına, yoksullarına, mazlumlarına hizmet edilecekse bu çatı altında edilecek. Bizler Erzincan sevdalıları olarak, Erzincan'ın ananelerini, Erzincan'ın kültürünü, Erzincan'ın sevdalarını, acılarını yaşayan, yaşatan bir Erzincanlı olarak, Erzincan sevdalıları olarak 'Yiğit işte gerek' diyerek siyaseti ele aldık, siyasi meydanını muhabbet meydanı olarak görerek huzurlarınıza çıktık. Bizler bu er meydanını muhabbet meydanı olarak görüp, tüm tecrübelerimizi, birikimimizi bu şehir için hediye ediyoruz, bu şehir için huzurlarınızdayız. AK parti'de siyasi barikatlar oluşturmak, siyasi kara bulutlar oluşturmak, nefsi, şahsi gayretler içerisine girmek Erzincan'a hayır ve bereket getirmez. Erzincan'da AK Parti çatısı altında demokratik yarış bu şehre çok şeyler, çok kazanımlarını sağlayacağını yürekten cesaretlice haykırıyorum. Erzincan sahipsiz, Erzincan kimsesiz değildir. Bu nedenle birçok hemşehrim gibi bizlerde şehir için, Erzincan için Bismillah diyoruz, buradayız diyoruz. Erzincan'a müjde veriyoruz." açıklamasında bulundu.

Aday adaylığı açıklamasının ardından, Av. Sami Sertadım tebrikleri kabul etti. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sertadım AK Parti'den Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement