Sevgililer Günü, Narköy'de "Aşk" Olsun - Son Dakika
Güncel

Sevgililer Günü, Narköy'de "Aşk" Olsun

13 - 14 Şubat Sevgililer "Hafta Sonu", Narköy'de 'sevgiyle', doğaya 'aşkla', emeğe 'tutkuyla' kutlanacak.

25.01.2016 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm dünyada büyük bir coşku, sevgi ve heyecanla kutlanan 'Sevgililer Günü', bu yıl Narköy'de sevenleri bir hafta sonu şenliğinde buluşturacak. İstanbul'dan 1.5 saat uzaklıkta; Kerpe yakınlarında konumlanan ekolojik tarım ve turizm merkezi Narköy'de iki gün sürecek 'Aşk Günleri'ne katılmaya siz de davetlisiniz...

Sevgililer Günü'nü kalıplaşmış ve alışılagelmiş şekilde değil; doğanın kucağında, doğa ananın uçsuz bucaksız yeşil ormanında ve şehrin sesinden uzakta yaşayabileceğiniz Narköy'de, 13 Şubat Cumartesi akşamı ise çok seveceğiniz bir akşam yemeği sofrasında günün tadını çıkarabileceksiniz.

13 Şubat günü öğlen başlayacak olan etkinliklerle, çiftler Narköy'ün tamamı doğal ürünlerle hazırlanmış öğle yemeğinin ardından çiftlik turu yapacaklar ve sonrasında akşam için birlikte tarladan sebzeler ve otlar toplayacaklar. Narköy'ün mutfak ekibi de toplananlarla, çiftlere akşam için leziz bir menü hazırlayacak. Akustik gitar eşliğinde yenecek akşam yemeğine, organik şaraplar eşlik edecek.

Günün, 13 Şubat'ı 14'üne bağlayan gecesinde ise odalar kırmızı güllerle değil, Narköy bahçesinin çiçekleriyle süslenecek.

14 Şubat Pazar günü ise doğasever çiftlerimiz önce keyifli bir kahvaltı yapacaklar, ardından dilerlerse rehber eşliğinde eğlenceli bir orman yürüyüşü yaparlarken, kuşların serenadıyla romantizmin en doğal halini yaşayacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sevgililer Günü, Narköy'de 'Aşk' Olsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement