Seydişehir Belediyesi Karete Takımı Madalyalarla Döndü - Son Dakika
Güncel

Seydişehir Belediyesi Karete Takımı Madalyalarla Döndü

Seydişehir Belediyesi Karete Takımı Madalyalarla Döndü

Seydişehir Belediyesi Karate Takımı 15-18 Ağustos tarihlerinde Ankara 'da düzenlenen 6. Zafer Kupası Müsabakalarından 4 madalya ile döndü.

19.08.2013 15:56

Seydişehir Belediyesi Karete Takımı 6. Zafer Kupasından Madalyalarla Döndü

Türkiye genelinde 400 sporcunun katıldığı geniş çaplı müsabakalarda Konya ve ilçemizi temsil eden Seydişehir Belediyesi Karate Takımı Karate Antrenörü Ali Osman GÜLER 'in yönetiminde 9 Sporcu ile katıldı. Konya Bölgesi ve ilçemizi başarıyla temsil eden Seydişehir Belediyesi Karate Takımından Yunus Emre Ateş 78 Kg' da üçüncü, Ali Atalay 55 Kg'da üçüncü, Mustafa Çiftçi 52 Kg'da üçüncü ve Medine Sultan Özmen ise 48 Kg'da üçüncülük madalyaları kazandılar.

6.Zafer Kupasında dereceye giren Seydişehir Belediyesi Karatecileri 23-25 Ağustos tarihlerinde Erzurum'da düzenlenecek Uluslararası Plandöken Turnuvası'na katılacaklar. Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat Seydişehir Belediyesi Karate Kulübü Antrenörü Ali Osman Güler'i ve O'nun şahsında karatecileri tebrik ederek başarılarının devamını ve önümüzdeki hafta yapılacak olan Uluslararası Plandöken Turnuvası'nda sporculara başarılar diledi.

Seydişehir Belediyesi Karete Kulübü Antrenörü Ali Osman Güler ise kendilerini her zaman destekleyen Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a teşekkürlerini sundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir Belediyesi Karete Takımı Madalyalarla Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement