Sherpa Mallorca İlk Ödülünü Aldı - Son Dakika
Yerel

Sherpa Mallorca İlk Ödülünü Aldı

Sherpa Mallorca İlk Ödülünü Aldı

15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü ve 28. Uluslararası Tüketici Zirvesinde ‘Yılın En iyi Markası’ ödülü Sherpa Mallorca’ya verildi.

09.04.2015 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü ve 28. Uluslararası Tüketici Zirvesinde 'Yılın En iyi Markası' ödülü Sherpa Mallorca'ya verildi.

Lobin Turkey tarafından her yıl geleneksel olarak 15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü nedeniyle düzenlenen "Uluslararası Tüketici Zirvesi" Çırağan Sarayında yapıldı.

28. Tüketici Zirvesi bu yıl; Yeni Tüketici Kanunu, Taslak halindeki Rekabet Kanunu'nu, tüketici ve iş güvenliği sorunlarını, Tüketici Hakem Heyetleri'nin yasal çerçevesi ve kamu otoritesinin yaklaşımını ele alındı. Ayrıca her zamanki gibi global marka olma, kalite, yenilik, konularını düzenlenen "Tüketici Zirvesi"nde gündeme taşındı.

SHERPA MALLORCA İLK ÖDÜLÜNÜ TÜRKİYE'DEN ALDI

Tüketici Zirvesinin ikinci panelinde konuşmacı olarak İspanya'nın Mayorka Adasından katılan "Sherpa Mallorca" şirketinin sahibi iş kadını Gamze Karslıgil, İspanya'daki Tüketici konuları hakkında yaptığı açıklamalarıyla dikkat çekti.

Konferasın sonunda ödül törenine geçildi. Törende; 2004 yılında İspanya'nın Mayorka adasında Türk iş kadını Gamze Karslıgil tarafından kurulan Sherpa markası kısa sürede bir çok ülkeye ürün satışı yapmaya başlayarak büyük bir başarı elde etti.

Çok yakın bir süre içerisinde Türkiye piyasasına da girmeye hazırlanan Sherpa markası, ilk ödülünü Tüketici Zirvesinden aldı.

Sherpa Mallorca, "Yılın En iyi Markası" dalında Lobin Kalite ödülüne layık görüldü. İş kadını Gamze Karslıgil ödülünü, TSE Marmara Bölgesi Genel Müdürü Mehmet Hüsrev'in elinden aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sherpa Mallorca İlk Ödülünü Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement