SİLAHLI SALDIRIDA ÖLEN 'KADAYIFÇI OLCAY' TOPRAĞA VERİLDİ - Son Dakika
Güncel

SİLAHLI SALDIRIDA ÖLEN 'KADAYIFÇI OLCAY' TOPRAĞA VERİLDİ

ADANA'da arkadaşının oto tamirhanesinde oturduğu sırada uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden 'Kadayıfçı Olcay' olarak tanınan Olcay Tekin'in (33) cenazesi, toprağa verildi.

12.05.2022 14:34  Güncelleme: 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADANA'da arkadaşının oto tamirhanesinde oturduğu sırada uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden 'Kadayıfçı Olcay' olarak tanınan Olcay Tekin'in (33) cenazesi, toprağa verildi. Ünlü tatlıcının babası Cuma Tekin, oğlunun cenaze namazını kılarken gözyaşlarına boğuldu.

Olay, dün saat 11.00 sıralarında Seyhan ilçesi Hurmalı Mahallesi'nde meydana geldi. Kentte 'Kadayıfçı Olcay' olarak tanınan tatlıcı Olcay Tekin, sokak arasındaki imalathanesinin yanındaki arkadaşının oto tamirhanesine gitti. Tekin, sandalyede oturduğu sırada yaya olarak gelen bir kişi, 'Olcay' diye seslendikten sonra belindeki tabancayı peş peşe ateşledi. Silahtan çıkan kurşunlar Tekin'in sırtına, göğsüne ve boynuna isabet etti. Silahlı saldırgan olayın ardından kaçarak izini kaybettirdi. Ağır yaralanan Tekin, otomobille götürüldüğü Seyhan Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

BABASI GÖZYAŞI DÖKTÜ

Olcay Tekin'in cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsisinin ardından yakınlarına teslim edildi. Kabasakal Mezarlığı'na götürülen Tekin'in cenazesi, kılınan namazın ardından toprağa verildi. Ünlü tatlıcının babası Cuma Tekin, oğlunun cenaze namazını kılarken gözyaşlarına boğuldu.

KATİL ZANLISI ARANIYOR

Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin, kaçan katil zanlısının yakalamak için bölgedeki işyerlerinin güverlik kameralarına incelemeye aldı. Görgü tanıklarının da ifadesini alınırken henüz kimliği saptanamayan katil zanlısının yakalanması için de çalışmalar aralıksız sürüyor. (DHA)

SİLAHLI SALDIRIDA ÖLEN \'KADAYIFÇI OLCAY\' TOPRAĞA VERİLDİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel SİLAHLI SALDIRIDA ÖLEN 'KADAYIFÇI OLCAY' TOPRAĞA VERİLDİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement