Silivri'de 15 Şehitleri Anma Programı Düzenlendi - Son Dakika
Genel

Silivri'de 15 Şehitleri Anma Programı Düzenlendi

Silivri'de 15 Şehitleri anma programı düzenlendiİSTANBUL - Silivri'de "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" anma etkinlikleri başladı.

11.07.2017 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silivri'de 15 Şehitleri anma programı düzenlendi

İSTANBUL - Silivri'de "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" anma etkinlikleri başladı. Etkinlikler kapsamında bugün Silivri Yeni mezarlıkta bulunan şehitlik ziyaret edildi.

Silivri'de 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" adı altında düzenlenen anma programları başladı. Anma programları kapsamında ilk olarak Silivri'de bulunana şehitlik ziyaret edildi.

Ziyaret programına AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan, Silivri Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Hasan Topçiçek, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Silivri Müftüsü İdris Çatmakaş, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Özcan Açıkbaş, İBB Meclis Üyesi Tamer Şişman, SİBESO Başkanı Nuray Koçer, Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı, Muharip Gaziler Derneği üyeleri, Şehit ve Gazi aileleri ile vatandaşlar katıldı.

Kuran-ı Kerim okunmasının ardından Silivri Müftüsü İdris Çatmakaş, şehit ve gazilerimiz için dua etti. Şehitler için duan eden vatandaşlar kabirlere güller koyarak şehitleri andı.

Silivri\'de 15 Şehitleri Anma Programı Düzenlendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Silivri'de 15 Şehitleri Anma Programı Düzenlendi - Son Dakika


Advertisement