Silopi'deki Molotoflu Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Silopi'deki Molotoflu Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Silopi\'deki Molotoflu Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı

20 gün önce 2'si polis, biri bekçi 3 kişiyi Silopi'de molotof atıp yaktılar. PKK'lıların kadın polisi yaktığı olayın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

14.04.2014 20:55  Güncelleme: 21:36

Türkiye'yi ayağa kaldıran,  Şırnak'ta PKK'lılar tarafından, içinde iki polis ve bir bekçinin bulunduğu aracın, molotof kokteyli atarak yakıldığı görüntüler ortaya çıktı. 

3 KİŞİYİ ALEVLER SARDI

Şırnak'ın Silopi ilçesinde gerçekleşen saldırıda, PKK'lılar arabaların camlarını kırdı, molotof kokteylleri attı. Molotof kokteyli atılan araba bulunan ikisi polis biri bekçi 3 kişiyi alevler sardı. 

BEKÇİ, BARİKATI YIKIP GİTMEYİ DÜŞÜNDÜ

PKK'lıların yol kesip kimlik kontrolü yaptığı gün, içinde 2 polis ve bir bekçinin bulunduğu araç da durduruldu. Direksiyondaki bekçi Nurettin Bal barikatı yıkıp gitmeyi düşündü. Sonrasında PKK'lılar aracı ateşe verdi. 2 polis ve bir bekçi alevler içinde kaldı.

ERKEK POLİS AYDEMİR VE BEKÇİ KURTULDU

Bekçi Bal ve Polis Kemal Aydemir hızla kendilerini aracın içinden attılar. Diğer polis Zeynep Özçelik ise içinde bulunduğu araçtan, dışarıdan birinin kapıyı açmasıyla kurtulabildi.

VATANDAŞLAR, ALEVLERİ SU DÖKEREK SÖNDÜRMEYE ÇALIŞTI

Dışarıdan yardıma gelen vatandaşlar ise su dökerek söndürmeye çalıştı. Özçelik'in üzerine atılan ceket sayesinde alevler söndü. Polisin havaya açtığı ateş sonucu PKK'lılar dağıldı. Kadın polis Özçelik ağır yaralandı, önce Diyarbakır'a, sonra da Ankara GATA'ya kaldırıldı. Yakın zamanda bir amliyat daha olacak.

 

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Silopi'deki Molotoflu Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • DİYARBAKİRLİ: KÜRT ASILLI BİRİ OLARAK ALLAH BELALARINI VERSİN DİYORUM BAŞKA BİŞEY DE DEMİYORUM 17 5 Yanıtla
  • b.öz: pkk nın amacı kürtdü türkten türkü kürtden sogutmak insanların birbirine düşman gözle bakmasını saglamak bu sayede amacına ulaşır.bugün pkk baskısı olmayan ve ekonomik olarak iyi durumda olan yerlere malatya gibi pkk batıda oy aldıgı yerler ise çogunlukla varoş ve ekonomik olarak kazanımları olmayan batı illerinde yerleşimleri yeni kimseler .bunun dışında pkk kürtlerin yüzde kaçından oy olabiliyor.pkk ancak bir türk kürt düşmanlıgı olursa pkk kürtleri yanına çekebilir. 15 4 Yanıtla
  • ERSİN KARA: FATİH PORTAKAL İŞİNE GELEN HABERİ VERİYORSUN SENİN NE MAL OLDUĞUNU BİLİYORUZ SEN GAZETECİLİĞİ BIRAK IRKCI DERNEKLERDE ÇALIŞ HAKKINI VERİRSİN O ZAMAN 3 9 Yanıtla
  • tarfsız: yahu benim anlamadığım kahraman türk polisi kaçarken neden yanındaki kadın arkadaşını arabada bırakmış ki ? arka sokaklardaki polisler olsaydı gönlerini gösterirlerdi onlara ha ha ha 2 8 Yanıtla
  • mhp: iyi yakmışlar keşke çıkmasına izin vermeselerdi :):):):) 2 5 Yanıtla
  • SEDAT: BUNU YAPANLARA İNSAN DİYEN DE BU HAYVANLARIN IRKINDAN BAŞKA KİMSE DEĞİLDİR 7 0 Yanıtla
  • serddar: NASIL BİR CEHALET NASIL BİR İNSANLIK YAZIK BU YAZIK YA BUNU YAPANLAR İNSAN OLAMAZ 7 0 Yanıtla
  • ser: burda ne kadar hain terrorist varmış. habere ne çok sevinmişler 3 3 Yanıtla
  • ARİF61: Allah islah etsin bu hainleri 1 2 Yanıtla
  • CEMAL: Ne Çözüm sürecinden bahsediyorsunuz arkadaşlar pkknın istediklerini yapmak ne zamandır çözüm süreci? Bu bdp hergün ülkeyi tehdit ediyor ama yandaş medya yüzünden insanlar uyanmıyor 2 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement