Silvan Konaklarının Temeli Atıldı - Son Dakika
Yerel

Silvan Konaklarının Temeli Atıldı

Silvan Konaklarının Temeli Atıldı

Barış Yapış A.Ş.güvencesiyle Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yapılan 4 bloktan oluşan Silvan konakları temeli atılarak, kurban kesildi.

30.04.2012 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barış Yapış A.Ş. güvencesiyle Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yapılan 4 bloktan oluşan Silvan konakları temeli atılarak, kurban kesildi.

Silvan ilçesi sosyal donatı, spor ve sağlık alanları ve iş merkeziyle Silvan'da bir ilk gerçekleşiyor. 6 ay gibi kısa bir sürede biteceğini taahhüt edilen Silvan Konakları Barı Koli A.Ş ve Barış Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar İnatçı ve Silvanlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet İhsan Çevik ile birlikte attı. Kale Mahallesi Diyarbakır Caddesi üzerinde bulunan Silvan konakları temel atma törenine Barış Yapı A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar İnatçı, Barış Yapı A. Ş. Yönetim Kurulu

Başkan Yardımcısı Tahsin İnatçı, Silvanlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet İhsan Çevik ve çok sayıda vatandaş katıldı. Temel atma töreninde ise kurban kesildi.

Barış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Yaşar İnatçı, "Silvan'ın görselliğine katkı sunmak amacıyla Silvan Konakları projesiyle İstanbul'dan kendi memleketime yatırım yapmayı amaçladım. Bugün burada Silvan Konaklarının temelini atıyoruz.

116 konut ve 9 ticari alanın bulunduğu, yılın her günü tatil imkanı sunan, hamamıyla, havuzu, saunası ve daha bir çok yaşam alanlarıyla kadınlar ve erkeklere ayrı ayrı aktivite alanı sağlayan Silvan konaklarında ön satış yok.

Katılım payları peşin yatırın

müşterilerimize daire seçme hakların sahip oluyorlar.

Bir diğer konu ise Anahtar Teslimi satışlara önem veriyoruz.

Şu an temeliniz attığımız Silvan konakları projesini çok önemsiyoruz. Kendi memleketimde böyle güzel bir projeyi görsellik anlamında memleketin kalkınması ve gelişmesine büyük bir katkı sunacaktır. Buda bir ilktir. bu ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

Silvanlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet İhsan Çevik ise, "Bugün Burada bir hayalim gerçekleşiyor. Silvan konaklarının temeli atılıyor. İstanbul Esenyurt'ta Yaşar İnatçı bey efendinin İstanbul'da yapmış olduğu inşaatlarının depreme dayanıklı ve sağlamlığını bildiğim için gönül rahatlığıyla İstanbul'dan gelip burada daire almaya karar verdim. İstanbul Teknik Üniversitesinden alınan yeterlilik sertifikanın olması beni gözü kapalı bir şekilde burada daire almama vesile olmuştur. Ayrıca

metropollerde yaşayan Silvanlı hemşerilerimizin de kendi memleketlerine yatırım amaçlı dahil olsa buraya yatırımlarını yapılmasını arzu ediyorum. bu proje umarım diğer Silvanlı işadamlarımıza ve yatırımcılarımızda örnek olur. biz burada dünyaya geldik Silvan'a ömür boyu borculu his ediyorum kendimi.

barış Yapı A.Ş Yönetim kurulu ve tüm çalışanlarına bu hayalimi gerçekleştirdikleri için cani gönülden teşekkür ediyorum" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silvan Konaklarının Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement