Stoke City, Galatasaray'ın Tüm Planlarını Bozdu: 2,5 Milyon Euro Verin - Son Dakika
Spor

Stoke City, Galatasaray'ın Tüm Planlarını Bozdu: 2,5 Milyon Euro Verin

Galatasaray, Ndiaye'yi ikna edip makul bir ücret karşılığında oynatmak isterken, İngiliz kulübü de Galatasaray'dan para isteyince planlar bozuldu. Stoke City, 16 milyon euroya transfer ettiği oyuncu için 2.5 milyon euro kiralama bedeli talep etti.

15.08.2018 05:36  Güncelleme: 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da, Badou Ndiaye'nin transferinde sürpriz bir engel daha çıktı, Cim-Bom hiç ummadığı bir sorunla daha karşı karşıya kaldı.

Sarı-kırmızılılar, Badou Ndiaye'nin kiralanması konusunda Championship'e düşen Stoke City ile anlaşmış ama Senegalli futbolcunun istediği 3,5 milyon euro sorun yaratmıştı. Aradan geçen zaman bambaşka bir tablo ortaya çıkardı. Bugün itibariyle Ndiaye ile parasal konularda anlaşma sağlandı ama bu kez İngiliz kulübü sorun çıkardı.

STOKE CİTY 2,5 MİLYON EURO KİRALAMA BEDELİ TALEP ETTİ

Stoke City'nin yetkilileri daha önce Galatasaray'ın 3,5 milyon euroluk ücretini karşılaması durumunda kiralanmasına sıcak baktığı Ndiaye için herhangi bir kiralama bedeli istemeyeceğini bildirmişti. Ancak kulüple kurulan son temasta Stoke City 2,5 milyon euro kiralama bedeli talep etti.

Stoke City, Galatasaray'ın Tüm Planlarını Bozdu: 2,5 Milyon Euro Verin

İNGİLİZ EKİBİ GERİ ADIM ATMAZSA TRANSFERDEN VAZGEÇİLECEK

Son maçta kadroya bile alınmayan 27 yaşındaki futbolcu için istenen rakam şaşkınlık yarattı. Geçen sezon devre arasında 16 milyon euroya transfer ettikleri Ndiaye'den zarar etmek istemeyen Stoke City'nin uzlaşmaz bir tavır takınması, Cim-Bom'un frene basmasına neden oldu. Galatasaray, İngiliz ekibinin geri adım atmaması halinde Ndiaye'den vazgeçecek.

Stoke City, Galatasaray'ın Tüm Planlarını Bozdu: 2,5 Milyon Euro Verin
Stoke City, Galatasaray\'ın Tüm Planlarını Bozdu: 2,5 Milyon Euro Verin
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Stoke City, Galatasaray'ın Tüm Planlarını Bozdu: 2,5 Milyon Euro Verin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ----------------: bedavamı verecekti çıksın yöneticilerden biri cebinden ödesin 20 tane yönetici ne işe yarıyor ancak resim çektiriyorlar 1 3 Yanıtla
  • Hım: Vsz gec 0 4 Yanıtla

Advertisement