Sinan Akçıl, Siyasete Atılıyor: Milletvekili Olma Düşüncem Var! - Son Dakika
Magazin

Sinan Akçıl, Siyasete Atılıyor: Milletvekili Olma Düşüncem Var!

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, siyaseti sevdiğini belirterek 10-15 yıl sonra milletvekili olmak istediğini açıkladı.

13.12.2016 20:12  Güncelleme: 20:15

Ünlü pop şarkıcısı Sinan Akçıl, Gaziantep'te bir AMV'de sevenleriyle buluştu. Hayranlarıyla hayatına dair sohbet eden Akçıl, siyaseti çok sevdiğini ve milletvekili olmak istediğini dile getirdi.

"ÜLKEMİN SORUNLARI İLE ÇOK İLGİLİYİM"

Sinan Akçıl, açıklamasında "Siyaseti çok seviyorum. Şu anda 30 yaşındayım ve 10-15 yıl sonra milletvekili olmak gibi bir düşüncem var. Geceleri siyaset dinleyerek uyuyorum. Çocukluğumdan beri siyaseti severim, ülkemin sorunları ile çok ilgiliyim. Memleket meselelerinin çözümüne katkıda bulunmak istiyorum." ifadesini kullandı.


BAŞBAKAN İLE FOTOĞRAF ÇEKTİRMİŞTİ

Başbakan Binali Yıldırım ile çekildiği bir fotoğrafı, Başbakan'ın söylediklerini fotoğrafının altına ekleyerek 'Çekin de takipçim artsın' diyecek kadar esprili, alçakgönüllü ve içten… O Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı ve ben onu çok seviyorum. Allah güzel ülkemizi korusun.' şeklinde sosyal medya hesabından paylaşmıştı.


SAAT FARKI YÜZÜNDEN İLİŞKİSİ BİTTİ

Daha çok aşk hayatıyla gündeme gelen Sinan Akçıl, ABD'li pop yıldızı Justin Bieber'ın eski sevgilisi manken Alexandra Rodriguez ile birlikteliğini "Kız Amerika'da, saat farkı var. Amerika'yla ilişki olmuyor. Alexandra, Justin'i terk etmişti. Ben de onu terk ettim" diyerek sonlandırmıştı.

Sinan Akçıl, Siyasete Atılıyor: Milletvekili Olma Düşüncem Var!

Son Dakika Magazin Sinan Akçıl, Siyasete Atılıyor: Milletvekili Olma Düşüncem Var! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement