Sıra Yıldızlarda! - Son Dakika
Spor

Sıra Yıldızlarda!

Sıra Yıldızlarda!

Trabzonspor’da kritik Göztepe sınavı öncesi gözler Rodallega ve Jose Sosa’ya çevrildi. Burak’ın sakatlığı, Yusuf Yazıcı’nın da formsuzluğu sebebiyle hem Rıza Çalımbay hem de bordo-mavili camia yıldızların artık sahneye çıkmasını bekliyor.

05.02.2018 02:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CELAL UMUT EREN
Spor Toto Süper Lig'de üst sıralardan kopmak istemeyen Trabzonspor, sahasında kritik Göztepe maçına umutla bakıyor. Geçen hafta Fenerbahçe karşısında galibiyeti son anda kaçıran bordo-mavililer, rakiplerin puan kaybettiği haftayı iyi değerlendirmek istiyor.
Bu zorlu sınav öncesinde tüm gözler Hugo Rodallega ile Jose Sosa'ya çevrildi. Burak Yılmaz'ın sakat oluşu, Yusuf Yazıcı'nın da son haftalardaki düşüşü sonrası bordo-mavililer, iki yıldızın sorumluluk almasını bekliyor.
Geldikleri günden bu yana tam anlamıyla gerçek katkıyı sunamayan iki yıldızın, böylesine kritik bir süreçte klaslarını konuşturmaları isteniyor.
Son 2 maçtır çıkışta olan Sosa ile çalışmalardaki profesyonelliğiyle takdir kazanan Rodallega, güven aşılıyor. Hem teknik direktör Rıza Çalımbay hem de bordo-mavili camia her iki oyuncunun da maça ağırlığını koymasını bekliyor.
Özellikle maçın iç sahada olması da Sosa ve Rodallega için bir fırsat olarak yorumlanıyor. Bilhassa Rıza Çalımbay iki yıldızın profesyonelliğini her seferinde takdir ediyor. Bu sezon rakamlarına bakıldığında da Sosa 13 resmi maçta 3 asist yaparken, Rodallega, ligde 4 ve kupada 8 atıp, 18 resmi maçta 12 gol buldu, 1 de asist kazandırdı.
Novak dönüyor

Devre arasında bordo-mavili takımın kadrosuna katılan Novak, Göztepe maçıyla formasına geri dönüyor. Fenerbahçe maçını sakatlığı nedeniyle kaçıran tecrübeli sol bekin yeniden 11'e döneceği belirtiliyor. Novak'ın sol beke geçmesiyle de kart cezalısı Joao Pereira yerine Kamil Ahmet esas bölgesi olan sağ beke yerleşecek.
Hedef galibiyet

Göztepe maçının hazırlıklarını tamamlayan Trabzonspor'da artık maç saati beklenmeye başlandı. Ligde arka arkaya çıktığı 3 maçta beraberlik alan bordo-mavililer, galibiyet hedefliyor. 3 haftalık hasreti bitirmek isteyen Rıza Çalımbay ve takımı, taraftarıyla yeniden bütünleşmek istiyor.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Sıra Yıldızlarda! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement