Şırnak Bu Görüntüler 2 Gün Önce Kato Dağı'nda Çekildi - Son Dakika
Güncel

Şırnak Bu Görüntüler 2 Gün Önce Kato Dağı'nda Çekildi

Bu görüntüler 2 gün önce Kato Dağı'nda çekildiGÜVENLİK güçlerinin PKK'ya yönelik son yılların en kapsamlı operasyonunu sürdürdüğü Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'ndeke Kato Dağı'nda 2 gün önce çekilen görüntülerde kar yağışı altında güvenlik güçlerinin arazi arama-tarama faaliyeti yaptıkları görüldü.

06.10.2017 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu görüntüler 2 gün önce Kato Dağı'nda çekildi

GÜVENLİK güçlerinin PKK'ya yönelik son yılların en kapsamlı operasyonunu sürdürdüğü Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'ndeke Kato Dağı'nda 2 gün önce çekilen görüntülerde kar yağışı altında güvenlik güçlerinin arazi arama-tarama faaliyeti yaptıkları görüldü.

Terör örgütü PKK'ya yönelik Beytüşşebap İlçesi'nde bulunan Kato Dağı'nda 19 Nisan günü, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve güvenlik korucularının katımıyla başlatılan müşterek operasyon aralıksız sürdürülüyor. Bölgenin en engebeli dağlarından biri olan 2850 rakımlı Kato dağı zirvesine ulaşan güvenlik güçleri, teröristleri etkisiz hale getirilmeleri için yaptıkları arama-tarama faaliyetleri görüntüleri ortaya çıktı. Çekilen görüntülerde, 2 gün önce dağın zirvesine yağan kar ve sis altında dağlık alanda arama-tarama faaliyeti yapan güvenlik güçlerinin arazideki intikaline ait görüntüler yer aldı.

Şırnak Bu Görüntüler 2 Gün Önce Kato Dağı\'nda Çekildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak Bu Görüntüler 2 Gün Önce Kato Dağı'nda Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement