Şişli'de 'Örümcek Adam'ı görenler sosyal mesafe ve maske kuralını unuttu - Son Dakika
Güncel

Şişli'de 'Örümcek Adam'ı görenler sosyal mesafe ve maske kuralını unuttu

Şişli'de bulunan alışveriş merkezinin önünde 'Örümcek Adam' kostümüyle gösteri yapan kişiyi görenler sosyal mesafe kurallarını hiçe saydı. 'Örümcek Adam' ile fotoğraf çektirme yarışına girenlerin ya maske takmadıkları, ya da fotoğraf çektirdikleri sırada maskelerini indirdikleri görüldü.

01.10.2020 10:44  Güncelleme: 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şişli'de bulunan bir alışveriş merkezi önünde 'Örümcek Adam' kostümüyle yapılan gösteri sırasında, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sosyal mesafe kuralı ve maske takma zorunluluğu unutuldu.

Şişli'de 'Örümcek Adam'ı görenler sosyal mesafe ve maske kuralını unuttu

Gösteriye olan ilgi yoğun olunca alanda kalabalık oluştu. Oluşan kalabalıkta sosyal mesafe kuralı hiçe sayıldı. 'Örümcek Adam' ile fotoğraf çektirme yarışına girenlerin ya maske takmadıkları, ya da fotoğraf çekimi sırasında maskelerini indirdikleri görüldü. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerası görüntülerine yansıdı.

Şişli\'de \'Örümcek Adam\'ı görenler sosyal mesafe ve maske kuralını unuttu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şişli'de 'Örümcek Adam'ı görenler sosyal mesafe ve maske kuralını unuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • diyojen: işte kapitalizm bu. Nasrettin hoca banal baya kıroca değersiz. ama yabancı kahramanlar çekici güzel şahane olan üstü. bu da bizim üretken olmamızdan, var olan gerçek kahramanlarımızı gösterememekten. İYİ Kİ KEL OĞLAN VAR 3 0 Yanıtla
  • tiky: bi vursan sümük gibi yere yapışır 2 0 Yanıtla

Advertisement