Şişli İlçe Emniyet Müdürü Kayhan, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Son Dakika
Güncel

Şişli İlçe Emniyet Müdürü Kayhan, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Şişli İlçe Emniyet Müdürü Kayhan, AA\'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Şişli İlçe Emniyet Müdürü Özay Kayhan, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları"nda oy kullandı.

01.01.2023 12:26  Güncelleme: 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şişli İlçe Emniyet Müdürü Özay Kayhan, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları"nda oy kullandı.

Kayhan, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği, "haber", "spor" ve "çevre-yaşam" kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

Haber kategorisinde Murat Şengül'ün İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında caddenin Türk bayraklarıyla donatılmasını gösteren "Yolumuz bir" fotoğrafını seçen Kayhan, sporda Aytaç Ünal'ın "Merve'nin servisi", çevre-yaşamda ise İsmail Kaplan'ın "Alacakaranlık ritüeli" fotoğrafını oyladı.

Hayatın her alanını objektif bir şekilde yansıttığı için öncelikle Anadolu Ajansına ve çalışanlarına teşekkür eden Kayhan, "Spor alanında ampute kızımızın fotoğrafını beğendim. Her alanda engelleri aşmamız lazım. O da bütün engelleri aşarak, spor alanında başarılı olmuş, örnek bir kişi. Her zaman takdire şayan, kendinden sonrakilere de örnek olacaktır, umut olacaktır." dedi.

İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı sonrası gösterilen dayanışmanın çok anlamlı olduğunu dile getiren Kayhan, şöyle devam etti:

"Haber kategorisinde Taksim İstiklal Caddesi'ndeki hain saldırıdan sonra cadde bayraklarla bezenmişti. Her kesimden insanlar oraya akın ettiler. Dayanışma gösterdiler. Cadde baştan aşağı bayraklarımızla süslendi. Bu çok anlamlı bizim için. Bizler geçiciyiz, milletimiz devamlıdır, ebedidir. Bir ölür bin diriliriz."

Çevre-yaşam alanında hasat zamanında çekilmiş fotoğrafı beğenen Kayhan, "Köy çocuğuyuz, ben bir köy çocuğuyum. Çocukluğumda şahit olduğum manzaralar yani bugünden bizi o günlere götürüyor. Çok anlamlı. Emek önemli, emeğin kıymetini bilmek önemli. Anadolu'da insanlar tarlalarda, bağlarda, bahçelerde bin bir zorlukla üretiyorlar. Onlara teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şişli İlçe Emniyet Müdürü Kayhan, AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement