Sivas'ta Otobüs Devrildi 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta Otobüs Devrildi 5 Yaralı

Sivas\'ta Otobüs Devrildi 5 Yaralı

Sivas'ın Ulaş İlçesi, Yağdunduran Köyü yakınlarında kar ve tipi nedeni ile kontrolden çıkan otobüsün devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı.

22.02.2013 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Ulaş İlçesi, Yağdunduran Köyü yakınlarında kar ve tipi nedeni ile kontrolden çıkan otobüsün devrilmesi sonucu 5 kişi yaralandı.

Kaza öğlen saat 13.30 sırılarında Sivas- Malatya Karayolu 55'inci kilometrede bulunan Yağdonduran mevkisinde meydana geldi. İstanbul Zeytinburnu Belediyesi hizmetinde görev yapan 50 yaşındaki Kadri Şirincioğlu'nun kullandığı 34 ZZ 7152 plakalı otobüs, Yağdunduran mevkisinde iniş sırasında şiddetli tipiye yakalandı. Yol zeminin de karla kaplanması nedeni ile sürücünün kontrolünden çıkan otobüs sol tarafa yşan devrildi. İçerisinde 47 yolcu bulunan otobüste şooför Kadri Şirincioğlu ile birlikte Cemal Solymaz(58), Mustafa Çakmak(37), Hasan Hakko(54) ve Ahmet Metin Terzi(54) yaralandı. Otobüste bulunan diğer yolcular ise bir yoldan geçen bir seyahat firmasına ait oktobüse bindirilerek kent merkezine gönderildi. İlk müdahelesi olay yerinde yapılan yaralılar önce Ulaş Devlet Hastanesi'ne, ardından ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Sivas Devlet Hastanesi'ne sevk edilerdek tedaviye alındı. Yaralıların hayati tehlikes inin bulunmadığı bildirdi. Otobüsün İstanbul'dan Divriği İlçesi'nde bir cenazeye katılmak için getirdiği yolcuları, tekrar İstanbul'a götürmek için yola çıktığı öğrenildi.

EKİPLER ÇALIŞMAKTA ZORLMANDI

Bu arada kazanan yaşandıoğı Yağdonduran mevkisinde yoğun tipi ve kar sürgünü nedeni ile ekiplerin çalışma yapmakta büyük sıkıntı çektiği belirtildi. Yeni kazalar yaşanmaması için Ulaş ve Kangal ilçeleri istikametinden bu yöne giden araç trafiği kesildi. Karayolları ekipleri de kazanın yaşandığı bölgede kar temizleme çalışmaları yaparak yolu genişletti. Aynı mevkide yolda kalan araçlara da ekipler yardım etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas'ta Otobüs Devrildi 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement