Sivas'taki Trafik Kazası - Son Dakika
Yerel

Sivas'taki Trafik Kazası

Sivas Valisi Ali Kolat, kentte 1 kişinin öldüğü kazada yaralanan 3 kişiyi tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

20.01.2012 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Valisi Ali Kolat, kentte 1 kişinin öldüğü kazada yaralanan 3 kişiyi tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Sivas Valisi Ali Kolat, Sivas- Kayseri karayolu Taşlıdere mevkisinde buzlanmanın etkisiyle meydana gelen kazada yaralanan Bünyamin Taşçı Mehmet Yıldız (37) ve Dilaver Belde'yi (22) Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde ziyaret ederek, sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Kazada hayatını kaybeden Kadir Gökçe'ye Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyen Kolat, şunlara kaydetti:

"Ulaş ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli arkadaşlar ilçeye giderken sabah saatlerinde hatalı sollama sonucu tır ile çarpışıyorlar. Arkadaşlarımızdan maalesef birini kaybettik, diğer 3 arkadaşımızın da durumu burada izleniyor. Geçmiş olsun diyorum, Allah şifa versin. Vefat eden arkadaşımız bizi çok üzdü. Allah yakınlarına sabır versin. Hava sıcaklığı eksi 18-20 gibi şu anda. Yollarımızda da çok dikkatli olmak, trafik kurallarına kesinlikle riayet etmek gerekiyor. Bu hususlarda da gerek emniyet müdürlüğümüz, gerek jandarmamız, belediyemiz gerekli ikazları yapmasına rağmen bazen dikkatsizlikler böyle istenmeyen sonuçlara vesile oluyor. Biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor. Bizim hatamız sadece bizimle ilgili değil, karşıyı da zora sokan, sıkıntıya sokan, acıya boğan, hatalara yol açabilir."

Sivas-Kayseri karayolu Taşlıdere mevkisinde buzlanmanın etkisiyle Bünyamin Taşçı'nın (32) kullandığı 58 TE 326 plakalı otomobilin kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak karşı şeride geçmesi sonucu karşı yönden gelen Samet D'nin (44) kullandığı 01 ALK 62 plakalı tır ile çarpışmış, kazada Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli memur Kadir Gökçe (40), olay yerinde yaşamını yitirmişti.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas'taki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement