Sokak Ortasında 2 Kişiyi Pompalı Tüfekle Yaraladı - Son Dakika
Güncel

Sokak Ortasında 2 Kişiyi Pompalı Tüfekle Yaraladı

Sokak Ortasında 2 Kişiyi Pompalı Tüfekle Yaraladı

Eskişehir'de 20 yaşındaki Melih K., bıçakla yaralama olayından dolayı kavgalı olduğu 26 yaşındaki Nazmi Akın ile 18 yaşındaki Emre Özcan'ı sokak ortasında pompalı tüfekle ateş ederek bacaklarından yaraladı.

03.01.2012 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de 20 yaşındaki Melih K., bıçakla yaralama olayından dolayı kavgalı olduğu 26 yaşındaki Nazmi Akın ile 18 yaşındaki Emre Özcan'ı sokak ortasında pompalı tüfekle ateş ederek bacaklarından yaraladı. Polis tarafından gözaltına alınan Melih K., "Herkes hak ettiğini gördü" dedi.

Olay, Akarbaşı Mahallesi Şehit Yüzbaşı Tuncer Güngör Caddesi, Askeri Lojmanlar karşısında saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Melih K., daha önce bıçaklı yaralama olayından dolayı kavgalı olduğu Nazmi Akın ve Emre Özcan ile karşılaşınca aralarında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda Melih K. yanında taşıdığı pompalı tüfekle ateş ederek Akın ve Özcan'ı bacaklarından yaraladı. Yaralılar, çevredekiler tarafından çağrılan 112 Acil ambulansıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Devlet hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerine gelen polislere pompalı tüfekle birlikte teslim olan Melih K., fotoğrafını çeken gazetecilere, "Herkes hak ettiğini gördü" dedi.

Emniyet müdürlüğü yetkilileri tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğunu, şüpheli Melih K.'nın sorgulamasının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceğini bildirdi.

K.: Kestel - Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sokak Ortasında 2 Kişiyi Pompalı Tüfekle Yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement