Söke MHP'de Parti Binası Yeni Yönetimle Yeniden Açıldı - Son Dakika
Yerel

Söke MHP'de Parti Binası Yeni Yönetimle Yeniden Açıldı

Söke MHP\'de Parti Binası Yeni Yönetimle Yeniden Açıldı

Bir süre önce genel merkezin talimatıyla İl Başkanlığı'ndan gelen heyet tarafından kapatılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Söke İlçe Teşkilatı; yeni yönetimin belirlenmesiyle yeniden açıldı.
Lokma dökülerek açılan parti binasında büyük bir...

13.11.2013 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir süre önce genel merkezin talimatıyla İl Başkanlığı'ndan gelen heyet tarafından kapatılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Söke İlçe Teşkilatı; yeni yönetimin belirlenmesiyle yeniden açıldı.

Lokma dökülerek açılan parti binasında büyük bir kalabalık olduğu gözlendi. Söke MHP'nin açılışı ve yeni yönetimin tanıtımı törenine MHP İl Başkanı Fevzi Köse, İl Yöneticileri, Aydın Ülkü Ocağı Başkanı Ali Özer, MHP İl Genel Meclis Üyesi Orhan Ateş, MHP'li Belediye Meclis Üyeleri, Söke Ülkü Ocağı Başkanı Ekrem Erdem ve partililer katıldı. Toplantıda yapılan konuşmalarda partinin kapatılmasıyla görev bıraktırılan Metin Muutafoğlu Başkanlığı'ndaki ilçe yönetimine bol bol teşekkür edildi, birlik ve beraberlik mesajları vurgulandı.

"HEDEF MHP HİZMET BAYRAĞINI DALGALANDIRMAK"

MHP İlçe Merkezinde gerçekleşen toplantıda açılış konuşmasını yapan MHP'nin yeni ilçe Başkanı Veysel Öztürk; "Bugün burada değişen ve gelişen şartlar gereği, kısa süreli dinlenme molası verilmiş olan MHP Söke İlçe Teşkilatı'nın yeni bir azim, yeni bir anlayış ve inançla hizmet bayrağını kaldığı yerden daha ileriye, daha yükseklere taşımak amacıyla açılışı ve de yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın resmi olarak göreve başlayışlarını sizlerle paylaşmak üzere toplanmış bulunuyoruz. Resmi görev diyorum, zira burada gördüğünüz yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız zaten her zaman fiili olarak bu hizmet yarışının içerisinde yer almaktaydı. Hedefimiz; parti genel merkezimizin önümüzdeki günlerde belirleyeceği Söke Belediye başkan Adayı ile birlikte el ele, gönül gönüle 2014 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Sökemizde MHP hizmet bayrağını dalgalandırmaktır. İnşallah Sökeli kardeşlerimizin teveccühü ile Söke'nin makus tarihini geride bırakıp kendine yakışır hizmeti getirecek ve bizlere Sökeli olmanın ayrıcalığını yaşamamızı sağlayacak bir MHP'li Belediye Başkanımızı Sökemize kazandırmak istiyoruz" dedi. Söke MHP ilçe Başkanı Veysel Öztürk; MHP Söke İlçe Teşkilatının kurulduğu günden bu yana hizmet etmiş tüm ilçe başkanları ve yönetim kurullarına teşekkür etti.

"300 KİŞİYLE GÖRÜŞÜLÜP YÖNETİMİ BELİRLEDİK"

MHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Müfit Kır, Söke'de teşkilatın kapalı olduğu süreçte yeni yönetimi belirlemek üzere yaptıkları çalışmaları anlattı. Yaklaşık 300 kişi ile görüştüğünü belirten Müfit Kır, "Toplumun tüm sosyal birimlerini kucaklayan teşkilat oluşturduk" dedi.

"BİZ BİR AİLEYİZ"

Bir başka konuşma yapan isim MHP Aydın İl Başkan Yardımcısı İsmail Türkal konuşmasında "Biz Aileyiz" vurgusu yaparak; "Metin Mutafoğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Ayrılık gayrılık yok. Hepsi bizim kardeşimizdir. Hep birlikte MHP'yi Söke'de iktidara taşıyacağız" dedi.

Konuşmasında ülke olarak sıkıntılı bir dönemden geçildiğini belirten MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse; "Başbakan Diyarbakır'a gidip Barzani'yi karşılıyor. TC'yi kaldırdılar, Türküz demeye korkar oldular. Ülkücüler olarak bunları iyi analiz edip, bayrağımıza sahip çıkmak zorundayız" dedi.

Söke İlçe Teşkilatı'nı yeniden kurduklarını Metin Mutafoğlu ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiğini belirten İl Başkanı Fevzi Köse; "Aile içinde görev değişikliği olmuştur. Aydın ve Söke'yi hak ettiği konuma getirmek istiyoruz. Aday olmak isteyen herkese kapımız açık. Sökemizin gelişmesini isteyen hangi görüşten olursa olsun herkesi kucaklamaya hazırız. Biz hizmet için geliyoruz" dedi.

"İLÇE YÖNETİMİ ŞÖYLE"

Veysel Öztürk (Başkan), Osman Bilgin, Namık aktaş, Abdullah Emlek, Fadime Şensoy, Turan Aras, Zekiye Dinkılıç, Ayşe Pisil, Sevtap Narin, Muammer Gülmez, Hasan Toptay, İbrahim Ateş, Alattin Bulut, Seyfettin Bahadır, Gürsel Karaduman, Ömer Ozturlar, Mehmet Eser, Engin İpekçi, Coşkun Cindaroğlu, Bahadır Erdeğer, Çetin Gökgonca, Faruk Özsoydan, Tuğrul Deniz, Mehmet Çavdar, Metin Özat, Ali Küçük, Metin Tuncer, Fatih Aslan, Osman Kurban, Hasan Günal, Aytaç Çaybakan, Faris Özden, Aziz Hanaylı, Ramazan Çelik, Şuayıp Sümer, Şahin Yaşar İlhan, Yaver Talayhan, Mehmet Güney, Müslim Aslan, Cüneyt Erden, Cemil Haşılcıoğlu, Kerim Çalışkan, Fatih Oğuz, Turgay Öner, Sami Kaçar. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke MHP'de Parti Binası Yeni Yönetimle Yeniden Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement