Söke Ovası Sulama Birliği'nde Necdet Özekmekçi Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Söke Ovası Sulama Birliği'nde Necdet Özekmekçi Güven Tazeledi

Söke Ovası Sulama Birliği\'nde Necdet Özekmekçi Güven Tazeledi

Söke Ovası Sulama Birliği genel kurulunda Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, yeniden Sulama Birliği Başkanlığına seçildi.

01.10.2012 14:18

Söke Ovası Sulama Birliği genel kurulunda Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, yeniden Sulama Birliği Başkanlığına seçildi.

Söke Ovası Sulama Birliği seçimleri yapıldı. Delegeler Birlik Başkanı, Birlik Yönetim ve Denetim Kurullarını seçti.

Söke Ovası Sulama Birliği'nin seçimli olağan meclis toplantısı, birlik binasında yapıldı. 89 delegenin bulunduğu Söke Ovası Sulama Birliği seçimleri ilk kez 6172 sayılı Sulama Birlikleri Kanununa göre yapıldı. Meclis toplantısına başkanlığı en yaşlı üye Mehmet Ali Uyanık yaparken; Mehmet Muslu ve Halit Özbaşlı katip üyeliği görevlerini üstlendi. Üreticilerin ilgi gösterdiği Birlik seçimlerine katılanlar arasında DSİ Bölge Müdürlüğü'nden Atiye Olgaç, Ekrem Aydın ve Cengiz Köse'de yer aldı.

Gizli oy ile yapılan seçimlerde mevcut Başkan Necdet Özekmekçi, üçüncü kez Söke Ovası Sulama Birliği Başkanlığı görevine 78 oy alarak yeniden seçildi.

4 asil, 4 yedek üyenin belirleneceği Yönetim Kurulu seçiminde Yusuf Toptay 64, Nurettin Yıldız 60, Ali Barışık 54, Alim Özev 51, Mehmet Ali Kuru 45, İbrahim Garip 20, A. Baki Bakanoğlu 10, Halim Özbaşlı 7 oy aldı. Söke Ovası Sulama Birliği Yönetim Kurulu Yusuf Toptay, Nurettin Yıldız, Ali Barışık ve Alim Özev'den oluştu. Ahmet Katipoğlu ve Necdet Özekmekçi'ye de birer oy çıktı. Yönetim Kurulu üyeliği seçiminde 86 oy kullanılırken, 3 oy boş çıktı.

3 asil, 3 yedekten oluşan Söke Ovası Denetleme Kurulu seçiminde ise Cemal Yılmaz 49, Ahmet Katipoğlu 49, Hasan Hüseyin Pamuk 45, Halil Eskibaş 36, Hasan Hüseyin Birlik 30, Halil İbrahim Özbaşlı 15 oy aldı. Birlik Denetleme Kurulu Cemal Yılmaz, Ahmet Katipoğlu, Hasan Hüseyin Pamuk'tan oluştu. Denetleme Kurulu seçiminde 88 oy kullanılırken, 3 oy geçersiz sayıldı, bir oy da boş çıktı.

Yapılan seçimler sonrasında konuşma yapan Söke Ovası Sulama Birliği ve Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmeçi; "8 senedir teveccüh ve güven gösterdiniz. Bundan sonraki dönemde 4 yıl daha bize düşen görev çok dikkatli çalışarak gayret göstermek. Seçimlerde medeni cesaret göstererek aday olan, birliğe sahip çıkan tüm arkadaşlarıma, destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bu yılın üretimi iyi, bereketi ve kazancı bol bir yıl olmasını diliyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke Ovası Sulama Birliği'nde Necdet Özekmekçi Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement