Sol bek arayan G.Saray, Terim'in raporu doğrultusunda Caner Erkin'i gündemine aldı - Son Dakika
Spor

Sol bek arayan G.Saray, Terim'in raporu doğrultusunda Caner Erkin'i gündemine aldı

Sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray, Beşiktaş'ta düşünülmeyen Caner Erkin'i gündemine aldı. Sarı-kırmızılılar, Teknik Direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda eski oyuncusuna teklif götürdü.

19.06.2020 14:33  Güncelleme: 15:02

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, ezeli rakibi Beşiktaş'ın yıldızına gözünü dikti. Teknik Direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda harekete geçilen yıldız isim için, yapılan teklif de ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı ekibin, ekonomik olarak küçülmeye giden Beşiktaş ile sözleşme yenilemeye yanaşmayan Caner Erkin'e, iki yıllık sözleşme teklif ettiği iddia edildi.

SARACCHİ'YE ALTERNATİF OLACAK

Savunma hattını şekillendirmek isteyen Galatasaray, Marcelo Sarachhi'nin yanına bir takviye istiyor. Sarı-kırmızılılar, Caner Erkin'in Uruguaylı sol beke alternatif olmasını planlıyor.

TERİM'İN RAPORUNA GÖRE AKSİYON

Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'dan flaş bir hamle geldi. Japon futbolcu Yuto Nagatomo'nun yerine sol bek arayışlarında olan sarı-kırmızılılar bir süredir arayışlarını sürdürüyordu.

Teknik direktör Fatih Terim'in raporuna göre hamlelerini yapan sarı-kırmızılılar eski yıldızını gündemine aldı.

CANER'İN KARARI BEKLENİYOR

Sezon sonu Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek olan Caner Erkin'in kariyeri hakkında alacağı karar bekleniyor. 31 yaşındaki oyuncu, 2009/10 sezonunda CSKA Moskova'dan kiralık olarak Galatasaray'da ter dökmüştü.

(Sabah)

Sol bek arayan G.Saray, Terim\'in raporu doğrultusunda Caner Erkin\'i gündemine aldı

Son Dakika Spor Sol bek arayan G.Saray, Terim'in raporu doğrultusunda Caner Erkin'i gündemine aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Gs: Şimdi kesin şampionuz seneye..eğer caneri alın tüm aboneliklerimi iptal edeceğim vede bidaha ürün almıycam..yuhhhhhhhh 1 0 Yanıtla
  • KaoS: hiç bir takım için artık renk aşkı takım aşkı kalmadı para aşkı var bune böyle G.s dan FB ye ordan BJK ye ordan yeniden FB gündeminde yok GS talip olcak başka adammı yok 0 0 Yanıtla
  • baran: onun yeri artık mahalle takımı 0 0 Yanıtla
  • Vedat: Adamın manejerine helal olsun arı gibi çalışıyor. Şunu kakalayacak bir yer bulamadı.Yakında bercelona Realmadrit mancester united bayer münihte ister bu adamı her yerden ceza alanına top şişirir. çok yetenekli 0 0 Yanıtla
  • Scooter: Aman Allah korusun 0 0 Yanıtla
  • Tespit : Yahu caner zaten kavga edip gitti takımdan zamanında habere bak hele 0 0 Yanıtla
  • Don Omar: Yakışır çok mantıklı 0 0 Yanıtla
  • linnes : ha bu linnes e ne oldu biri açıklayabilirmi da 0 0 Yanıtla

Advertisement