AK Parti ve CHP, Yıldırım-İmamoğlu yayını için görüşme yaptı - Son Dakika
Güncel

AK Parti ve CHP, Yıldırım-İmamoğlu yayını için görüşme yaptı

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesi planlanan televizyon programı için görüşme yaptı.

10.06.2019 10:46  Güncelleme: 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Haziran'da yapılacak İstanbul Büyükşehir Başkanlığı seçimi için konuşulan televizyon programıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, planlanan yayın için bayram öncesi yaptıkları telefon görüşmesinin ardından ikinci kez yine telefonda görüştüler.

İki ismin bazı detayları netleştirdiği, bunun yanında bazı pürüzlerin olduğu ve bunlarla ilgili karşılıklı önerilerin sunulduğu belirtildi. Parti yöneticileriyle yapılacak görüşmeler neticesinde, gün içerisinde kararın verilmesi ve iki taraftan da yazılı açıklama yapılması bekleniyor. Açıklamada, mutabakat sağlanması durumunda yayının gün ve saatinin de yer alması öngörülüyor.

MODERATÖR KİM OLACAK?

Ortak canlı yayınla ilgili netleşen bazı bilgiler ise şöyle: Bir televizyon kanalı tercih edilmeyecek, ortak frekans üzerinden canlı yayın yapılacak ve isteyen televizyon kanalları ekranlarına taşıyacak.

Moderatör konusunda ise netleşen bir isim yok. İki taraf da tekliflerini karşı tarafa sundu ve isimler üzerinde değerlendirmeler yapılacak.

AK Parti ve CHP, Yıldırım-İmamoğlu yayını için görüşme yaptı

Son Dakika Güncel AK Parti ve CHP, Yıldırım-İmamoğlu yayını için görüşme yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement