Başbakan Yıldırım: TSK Havadan Harekatı Başlatmıştır - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yıldırım: TSK Havadan Harekatı Başlatmıştır

Başbakan Yıldırım, "Şu an itibarıyla kahraman Silahlı Kuvvetlerimiz, Afrin'de PYD/PKK ve DEAŞ unsurlarını yok etmek için havadan harekata başlamıştır" dedi.

20.01.2018 17:23  Güncelleme: 19:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'dan havalanan Türk savaş uçakları Afrin'de hedefleri vurmaya başladı. Terör örgütünün gözlem noktası bombalandı Başbakan Binali Yıldırım, "TSK havadan harekatı başlatmıştır" dedi.

"TSK HAVADAN HAREKATA BAŞLAMIŞTIR"

Afrin harekatına ilişkin Yıldırım, "Şu an itibariyle kahraman silahlı kuvvetlerimiz bir süreden beri milletimizin bölgedeki vatandaşlarımızın başını ağrıtan Afrin'de yaşayan Arap, Kürt, Türkmenlere zulüm eden PKK, PYD, YPG ve DEAŞ unsurlarını, teröristlerini yok etmek için havadan harekata başlamıştır. Allah mehmetçiğin, kahraman askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Türkiye dostluklarına önem veren bir ülkedir. Ancak Türkiye'ye karşı husumet içinde olanlar birliğimizi beraberliğimizi bozmaya çalışanlar da en ağır şekilde cezalandırılırlar. Bunu bütün dünya bilmelidir. Kimseye düşmanlığımız yok" diye konuştu.

ZEYTİN DALI HAREKATI BAŞLATILMIŞTI

Türkiye bugün saat 17.00 itibarıyla Afrin bölgesinde, "PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek ve dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak üzere" Zeytin Dalı Harekatı'nı başlatmıştı.

Başbakan Yıldırım: TSK Havadan Harekatı Başlatmıştır

Son Dakika Güncel Başbakan Yıldırım: TSK Havadan Harekatı Başlatmıştır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement