Son Dakika: Bitlis'te 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi - Son Dakika
Güncel

Son Dakika: Bitlis'te 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Son dakika: Bitlis'in Hizan ilçesinde saat 22.20'de 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem çevre illerden de hissedildi.

07.08.2020 22:28  Güncelleme: 23:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Bitlis'in Hizan ilçesinde saat 22.20'de 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 7 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Son Dakika: Bitlis'te 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

"OLUMSUZ BİR DURUM YOK"

AFAD'dan depremle ilgili yapılan ilk açıklamada, "Hizan ilçesinde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır" ifadelerine yer verildi.

DEPREM VAN'DA DA HİSSEDİLDİ

Bitlis'in Hizan ilçesinde meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki deprem Van'ın Bahçesaray ilçesinde de hissedildi. Vatandaşlar sokağa döküldü.

Son Dakika: Bitlis'te 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Son Dakika: Bitlis'te 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU: HASARA YÖNELİK İHBAR YOK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bitlis'te meydana gelen depreme ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bitlis'in Hizan ilçesinde 4,6 büyüklüğünde gerçekleşen depremde valiliğimizden aldığımız bilgiler çerçevesinde hasara yönelik ihbar yok. Taramalara AFAD ekipleri ve Jandarmamız tarafından devam ediliyor." ifadelerini kullandı.

Son Dakika: Bitlis'te 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

KANDİLLİ DEPREMİN ŞİDDETİNİ 4.7 OLARAK ÖLÇTÜ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 4.7 olarak ölçtü. Kandilli'nin verilerine göre deprem yerin 2.3 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Son Dakika: Bitlis'te 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

3.6 BÜYÜKLÜĞÜNDE BİR DEPREM DAHA MEYDANA GELDİ

Öte yandan, 4.6 büyüklüğündeki depremin ardından Bitlis'in Hizan ilçesinde saat 22:24'de 3.6 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi. Deprem yerin 5 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Son Dakika: Bitlis'te 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Son Dakika: Bitlis\'te 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Son Dakika Güncel Son Dakika: Bitlis'te 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • pınar: pınar gültekinin köyü.... toprak bile kaldıramamış bu acıyı sallanmış 0 2 Yanıtla
  • Yusuf ateş: Ayn bende orda yaşıyorm pınar gültekinin doğduğu yaşadığı köy zemin bu acıya dayanamamış 0 1 Yanıtla
  • Ozo: 4.6 da panik oluyorlarsa biz alıştık artık malatya olarak depremin şiddetini bile biliyoruz) geçmiş olsun 0 0 Yanıtla
  • İnsan görünen : Van depreminde olduğu gibi yardım çuvallarının içine taş koyup gönderen soysuz namert kahpeler bu depremde de ölsünler mi diyecek ya sa devlet niye yardkö ediyor mu diyecekler. Bu söylem alenen ayrı yaşamak istiyoruz demektir. Kimsenin kimseyle yaşamaya can attığını zannetmiyorum. Mecburiyetten. Net olun lan k. Kahpe olmayın. İstediğinizi gönlünüzden ne geçiyorsa adam gibi söyleyin. Batıda da olur unutmayın. Bu namertlerin ne insafı ne vicdanı ne haysiyetleri var. 0 0 Yanıtla
  • Doğru : Birkaç soysuz Van depreminde olduğu gibi yardıö çuvallarının içine taş koyup göndermişti o kadar vicdanzız, soysuz, namert insanlar var. Sorsan kardeşim derler Bu depremde Bitliste meydana geldi. Onlarda ölsün mü soysuzlar ama yarın Batı da olur unutmayın Ayrımcılık yapıp ülkeyi kaosa sürükleyeynin Allah belasını versin başka da bir şey demeyeceğim 0 0 Yanıtla

Advertisement