Erdoğan: Kandil'de Toplantı Halindeki Lider Takımını Hallettik - Son Dakika
Güncel

Erdoğan: Kandil'de Toplantı Halindeki Lider Takımını Hallettik

Şanlıurfa'daki mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk ordusu tarafından Kandil'e düzenlenen hava harekatı ile ilgili "Kandil'deki lider takımını halettik" dedi.

20.06.2018 15:27  Güncelleme: 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İlk operasyonla Kandil'de 10 noktayı vurduk. İkincisinde Kandil'de toplantı halindeki lider kadrosunu hallettik. Sıra Urfa'nın yanındaki yerlere geldi" dedi. Erdoğan'ın konuşmalarından satırbaşları şöyle:

"SIRA URFA'NIN YANINDAKİ YERLERE GELDİ"

"Dün DEAŞ varken Suriye'de kendilerini güvende hissetmeyenler bugün de güvende hissetmedikleri için evlerine dönmüyor. İlk operasyonla Kandil'de 10 noktayı vurduk. İkincisinde Kandil'de toplantı halindeki lider kadrosunu hallettik. Sıra Urfa'nın yanındaki yerlere geldi"

Erdoğan: Kandil'de Toplantı Halindeki Lider Takımını Hallettik

"KANDİL'DE BUNLARIN LİDER TAKIMINI HALLETTİK"

"Amerika ile anlaşarak Münbiç'i güvenlik hale getiriyoruz. Münbiçli Arap kardeşlerim de topraklarına geri dönüyorlar dönecekler. Şu anda Kandil'e biniyoruz. İlk operasyonumuzu 20 uçakla yaptık 10 önemli noktayı Kandil'de vurduk. İkincisinde yine bir operasyon toplantı halinde Kandil'de bunların lider takımını hallettik.''

"ŞANLIURFA'YA SON 16 YILDA 43 KATRİLYON YATIRIM YAPTIK"

"Az önce resmi rakamı istedim 100 bin dediler. Şanlıurfa ülkemizin en genç nüfusuna sahip şehirlerimizin başında geliyor. Şanlıurfa'ya son 16 yılda 43 katrilyon yatırım yaptık. Biz yapım ekibiyiz onlar ise yıkım ekibi."

Erdoğan: Kandil\'de Toplantı Halindeki Lider Takımını Hallettik

Son Dakika Güncel Erdoğan: Kandil'de Toplantı Halindeki Lider Takımını Hallettik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement