Son dakika gündem haberleri - Son Dakika
Güncel

Son dakika gündem haberleri

Son dakika gündem haberleri

"Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan görevinden istifa etti, yerine Nureddin Nebati getirildi", "Bülent Arınç'a Ahmet Hakan'ın kedisi Sekter yanıt verdi", "Çinli bilim insanları koronavirüs varyantlarını yenen antikor geliştirdi" gibi son dakika gündem olaylarından derlenen haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

02.12.2021 11:08  Güncelleme: 12:16

"Mansur Yavaş tehditlere yanıt verdi: Başka siyasi partilerin içişlerine karışmam", "Altı muhalefet partisinin parlamenter sistem çalışması hazır", "Hekimlere yapılacak maaş zammı diğer sağlık çalışanlarının tepkisini topladı" gibi son dakika gündem haberleri ve daha fazlası için haberimizi takip edebilirsiniz.

HAZİNE VE MALİYE BAKANI LÜTFİ ELVAN GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

Son dakika gündem haberleri

Son dakika: Bir süredir istifa edeceği konuşulan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan görevinden affını talep etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edilen talep sonrası Elvan'ın yerine Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati atandı.


YENİHAZİNE VE MALİYE BAKANI NUREDDİN NEBATİ'DEN İLK MESAJ

Son dakika gündem haberleri

Dün gece Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın görevden affının kabul edilmesiyle yerine yardımcısı Nureddin Nebati göreve getirildi. Sosyal medyada bir mesaj paylaşan Nebati'nin mesajında "Rabbim, kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır. İşimizde bize doğruluk ver, bizi muvaffak kıl. Sn. Cumhurbaşkanımızın şahsımı layık gördüğü Hazine ve Maliye Bakanlığı görevini hayırla ifa etmeyi, bize gösterdiği güvene layık olmayı Rabbim nasip etsin inşallah" ifadelerine yer verdi.


BÜLENT ARINÇ'A AHMET HAKAN'IN KEDİSİ SEKTER YANIT VERDİ!

Son dakika gündem haberleri

Hakan, geçen günlerde Arınç ile ilgili bir köşe yazısı kaleme almıştı. Bu yazıya Arınç'ın tepkisi sert olmuştu. Hakan'a birçok sert ifade kullanan Arınç, yayınladığı metnin bir kısmında "Seninle yaşamak zorunda olduğu için acısı her fotoğrafında yüzünden okunan kedin Sekter'e dahi acıyorum" demişti.


NUREDDİN NEBATİ, 6 GÜN ÖNCE DEĞİŞİM İÇİN SİNYAL VERMİŞTİ

Son dakika gündem haberleri

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan istifa etti, yerine yardımcısı Nureddin Nebati getirildi. Bu atama sonrası yeni bakan Nureddin Nebati'nin 6 gün önce yaptığı faiz paylaşımı akıllara geldi. Değişim sinyali gibi algılanan faiz mesajında Nebati, "2013'ten beri düşük faiz politikamızı her uygulamaya yeltendiğimizde güçlü bir itirazla karşılaştık. Bu sefer bunu uygulamada kararlıyız" ifadelerini kullanmıştı.


İSTİFAYI İŞARET EDEN FOTOĞRAF

Son dakika gündem haberleri

Türkiye'de yaşanan ekonomik gelişmelerin ardından uzun bir süredir istifa edeceği konuşulan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan görevinden affını istedi. Erdoğan tarafından kabul edilen talebin ardından Elvan'ın yerine Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati atandı. Elvan'ın istifası sonrası akıllara geçen hafta AK Parti grup toplantısında herkesin aksine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı alkışlamayan tek isim olarak kameralara takıldığı fotoğraf geldi.


AZ DAHA PROFESÖR OLACAKTI! MEĞER SADECE AÇIKÖĞRETİM MEZUNUYMUŞ

Son dakika gündem haberleri

Sahte doçentlik belgesiyle üniversitede işe başlayan, bu durum anlaşılınca da tutuklanarak cezaevine gönderilen Zulâl Atalay Laçin, üniversite diploması, master ve doktora belgelerinin sahte olduğunu anlattı. Laçin hakkında 'nitelikli dolandırıcılık' ve 'resmî belgede sahtecilik' suçlarından iddianame hazırlandı.


ÇİNLİ BİLİM İNSANLARI KORONAVİRÜS VARYANTLARINI YENEN ANTİKOR GELİŞTİRDİ

Son dakika gündem haberleri

Çinli bilim insanları laboratuvar deneylerine dayanarak yaptığı araştırmalar sonucunda Kovid-19'un tüm suşlarını etkili bir şekilde nötralize edebilen bir antikor izole ettiklerini öne sürdü.


MANSUR YAVAŞ: BAŞKA SİYASİ PARTİLERİN İÇİŞLERİNE KARIŞMAM!

Son dakika gündem haberleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcı Semih Yalçın'ın tehditlerine yanıt verdi.


ALTI MUHALEFET PARTİSİNİN PARLAMENTER SİSTEM ÇALIŞMASI HAZIR!

Son dakika gündem haberleri

Altı muhalefet partisinin TBMM'de sürdürdükleri "güçlendirilmiş parlamenter sistem" çalışmalarında sona gelindi. Altı genel başkanın ortak bir açıklama yaparak özet bir metni kamuoyu ile paylaşması bekleniyor.


HEKİMLERE YAPILACAK MAAŞ ZAMMI SİĞER SAĞLIK ÇALIŞANLARININ TEPKİSİNİ TOPLADI

Son dakika gündem haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün partisinin grup toplantısının çıkışında pratisyen hekimlere 2 bin 500 lira, uzman hekimlere ise 5 bin lira zam yapılacağını açıklamıştı. Sağlık Bakanı Koca'nın da duyurduğu gelişme hekimler dışındaki diğer sağlık çalışanlarını ise bir hayli sinirlendirdi. Sosyal medya üzerinden yaptıkları binlerce yorumla tepkilerini dile getiren kullanıcıların arasında hekimlerin bulunması ve karardaki eşitsizliğe vurgu yapmaları da dikkat çekti.

Son Dakika Güncel Son dakika gündem haberleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement