Cama çıkıp yoldan geçenlere ateş etmeye başladı: 1 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Cama çıkıp yoldan geçenlere ateş etmeye başladı: 1 yaralı

Kayseri'de akli dengesi yerinde olmadığı ileri sürülen bir kişi silahla yoldan geçenlere ateş etti. Olay sonucu 1 kişi yaralanırken, evine kapanan silahlı şahsı ikna etme girişimleri sonuç vermedi. Bunun üzerine olay yerine gelen özel harekat polisleri 5 saatlik çalışma sonucu evine ses bombası atıp kapısını koçbaşıyla kırdıkları şahsı kıskıvrak yakaladı.

16.05.2021 16:03  Güncelleme: 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hisarcık Mahallesi'nde akli dengesi yerinde olmadığı ileri sürülen 55 yaşındaki Haluk T., silahla yoldan geçenlere ateş etti. Açılan ateş sonrasında bir kişi yaralanırken, elindeki silahla eve kapanan Haluk T. Tüm ikna çabalarına olumsuz yanıt verdi.

YARALI KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralanan kadın, çevredekiler tarafından özel araçla hastaneye kaldırıldı. Bu sırada haber verilmesiyle polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Evine kapanıp yoldan geçenlere ateş etmeye başladı: 1 yaralı

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ SEVK EDİLDİ

Olay yerine psikolog ve özel harekat ekipleri sevk edildi. İkna çabalarına yanıt vermeyen Haluk T., elinde tüfek ve tabancayla çevresine tehditler savurmaya devam etti. Bunun üzerine özel harekat ekipleri bölgeye sevk edildi.

Evine kapanıp yoldan geçenlere ateş etmeye başladı: 1 yaralı

PSİKOLOG DESTEĞİ DE İSTENDİ

Ekipler, evin çevresinde önlem aldı. Daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden psikolog desteği de istendi. Polis ve görevli psikoloğun çalışmasına rağmen Haluk T. teslim olmadı.

KOÇBAŞI İLE KAPIYI KIRDILAR

Etrafa tehditler savuran Haluk T. için operasyon kararı alan polis ekipleri, caddeyi trafiğe kapattı. Operasyon için harekete geçen Özel Harekat ekipleri, evin bulunduğu sokağa kirpi ile girdi. Kalkanlarla evin kapısına yaklaşan polisler öncelikle koçbaşı ile demir kapıyı kırdı.

SES BOMBASI ATTILAR

Haluk T.'nin kapının arkasına destek yapması nedeniyle içeriye giremeyen özel harekat polisleri, içeriye ses bombası attı. Bombanın büyük bir gürültü ile patlamasının ardından pencereden dumanlar yükselirken, Haluk T. teslim olacağı yönünde çağrı yaptı.

5 SAATİN SONUNDA YAKALANDI

Özel Harekat polisleri silahını bırakan Haluk T.'yi 5 saatin sonunda kıskıvrak yakalayarak, etkisiz hale getirdi. Evden çıkarılan Haluk T., ambulansa konularak ilk tedavisi yapıldı. Gözaltına alınan Haluk T. hakkında işlem başlatılırken, mahalle halkı rahat bir nefes aldı.

Evine kapanıp yoldan geçenlere ateş etmeye başladı: 1 yaralı
Evine kapanıp yoldan geçenlere ateş etmeye başladı: 1 yaralı
Cama çıkıp yoldan geçenlere ateş etmeye başladı: 1 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Cama çıkıp yoldan geçenlere ateş etmeye başladı: 1 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • ...: raporlar neye göre veriliyor arkadaş ya. eline silah alıp sıkmayı ve isabet ettirmeyi becerebilen birinin akli dengesi nasıl yerinde değil? millet suç işleyip deli ayağına yatıp serbest kalıyor olan masumlara oluyor yine. 123 2 Yanıtla
  • -: Çatadan diye vurun gitsin başlarım akli dengesine, milletin canından daha mı önemli şu kaçığın canı, birinin mi ölmesi gerekiyor ya 85 1 Yanıtla
  • Abo: O silahı nerden bulmuş arkadaş ??? 80 1 Yanıtla
  • .: Sıkın alnının ortasına millet de kurtulsun kendi de. 73 5 Yanıtla
  • mustafa : abd indiriyor 31 2 Yanıtla Kesinlikle öyle olması lazım : Polisin askerin ya da bir masumun canı yanacagina o harekette bulunan kim olursa olsun onun canı yansın 0 0
  • doğru: bu insanlar neden cinnet geçiriyor acaba muhattabına sordunuzmu 8 2 Yanıtla Cevap: Bu adam neden cinnet gecirdi söyleyeyim herseyi devlet ten tayyib ten bilmeyin. Almanyada yasıyor bu sahıs gecen sene burayıda bırbırıne kattı aynı bu sekılde ailesel sorunlardan dolayı kafayı kırmıs haplarını almadıgı zaman bu hale geliyor. Yani senin ima etmeye calıstıgın gibi türkiye ile bir baglantısı yok!! 0 0 Talo talo : Senin gibi salaklarmış sebebi. Anladın mı şimdi pis provokatör. 0 0
  • No name: Akli dengesi yerinde olmayan bir kişi silahi nereden ve nasıl buldu? Yoldan gecen birisi çekip bunu vursa adam 30 sene yatAr. Adalet bu mu? Yasalar yetmiyorsa yasaları değiştiriniz ve bu tip insanlaarıda topluma salmayınız. 5 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Balıkesir'de Tefecilik Operasyonu: Evde Silah ve Evraklar Ele Geçirildi
    16:44 Balıkesir'de Tefecilik Operasyonu: Evde Silah ve Evraklar Ele Geçirildi

    Balıkesir'in İvrindi ilçesinde tefecilik soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda, şüphelinin evinde çok sayıda silah ve evrak ele geçirildi. Operasyon sonucunda ruhsatsız tabancalar, bıçaklar, senetler ve tapu kayıtları gibi belgeler bulundu. İvrindi Cumhuriyet Başsavcılığı, şüpheliler hakkında işlem başlattı.

  • Define ararken mağarada ölen baba ile oğlu toprağa verildi
    16:42 Define ararken mağarada ölen baba ile oğlu toprağa verildi

    Bursa'nın İznik ilçesinde mağarada kaçak define kazısı yaptıkları esnada jeneratörden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden baba ve oğlu Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde toprağa verildi.

  • Tavşanlı'da Araba Yangınında Vatandaş Kalp Krizi Geçirdi
    16:35 Tavşanlı'da Araba Yangınında Vatandaş Kalp Krizi Geçirdi

    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir vatandaş yanan arabasına müdahale ederken kalp krizi geçirdi. İlçeye bağlı Tunçbilek Beldesi Gürağaç Mahallesinde Osman Çubuk idaresindeki otomobil rampaya doğru seyir halinde iken motor kısmından alev aldı. Çubuk (76) ve eşi yanan otomobilden son anda kendilerini dışarı attı. Osman Çubuk arabasının motor kısmında çıkan yangına kendi çabaları ile müdahale etmeye çalıştığı esnada fenalaşarak kalp krizi geçirdi. Yanan otomobil ihbar üzerine belirtilen yere gelen Tunçbilek Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürüldü. Fenalaşarak yere yığılan Osman Çubuk için çağrılan 112 acil servis ekipleri, Çubuk'un kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini tespit etti. Çubuk'un cenazesi kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

  • Kuşadası'nda eğlence mekanına tüfekle ateş açıldı, 6 kişi gözaltına alındı
    16:29 Kuşadası'nda eğlence mekanına tüfekle ateş açıldı, 6 kişi gözaltına alındı

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan tartışmanın ardından bir grup müşteri av tüfekleriyle mekana ve havaya ateş açtı. Polis, kimlikleri belirlenen 6 şüpheliyi operasyonla gözaltına aldı.


Advertisement