İzmir'de 22 Kişinin Öldüğü Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de 22 Kişinin Öldüğü Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

İzmir'de 22 göçmenin hayatını kaybettiği, 13 kişinin de yaralı olarak kurtulduğu kazayla ilgili Menderes Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

14.10.2018 12:50  Güncelleme: 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de düzensiz göçmenleri taşıyan kamyon devrildi. Kazada aralarında çocukların da bulunduğu 22 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı. Kazadan yaralı kurtulan şoför, "Önümüze araç çıktı, kontrolü kaybettim" dedi. Menderes Cumhuriyet Başsavcılığı kazayla ilgili soruşturma başlattı.

KAMYON, SULAMA KANALINA DÜŞTÜ

İzmir'de , sabah erken saatlerde, kasasında düzensiz göçmenlerin bulunduğu kamyon, havalimanı yolu Menderes kavşağında sürücüsünün kontrolünden çıkarak, 20 metre yükseklikten sulama kanalına düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Kamyonda düzensiz göçmenlerin bulunduğu öğrenildi.

Kamyonun ters döndüğü korkunç kazada 22 kişi yaşamını yitirdi, 1'i şoför 13 kişi de yaralandı.

İzmir'de 22 Kişinin Öldüğü Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

SÜRÜCÜ İLK İFADESİNİ VERDİ

Kazadan yaralı olarak kurtulan kamyon şoförü, önüne beyaz bir aracın çıktığını, çarpmamak için ani hareket yaptığını ve kavşakta kontrolü kaybederek dereye uçtuğunu söyledi.

İzmir'de 22 Kişinin Öldüğü Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

GÖRGÜ TANIĞI KAZAYI ANLATTI

Öte yandan kaza sonrası yaralı sürücüyü otomobiline aldığını söyleyen Mehmet Eker, İzmir yönüne ilerlerken yol kenarında bir kişi gördüğünü aktardı.

Yol kenarındaki kişinin el kol hareketiyle kendisini durdurmak istediğini söyleyen Eker şunları söyledi:

"Hava yeni aydınlanıyordu. önce durmak istemedim. ilerde durdum. adam geldi. kaza yaptım yaralıyım dedi. Adım Mustafa Yılmaz dedi. Benim telefonumdan birkaç yeri aradı. Cevap veren olmadı. 'Yeşilyurt'taki hasteneye götür beni' dedi. 'Ben başka yöne gidiyorum' dedim. Bir taksi durağında inmek istedi Karabağlar'da. Ben de yoluma devam ettim. Daha sonra aradığı numaralardan birisi beni aradı. Ben durumu anlattım. 'Biz öyle birini tanımıyoruz' dedi. Nerede olduğumu sordu. 'İzmir'deyiz' dedim. Ben sordum, 'Mersin'deyim' dedi."

İzmir'de 22 Kişinin Öldüğü Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Menderes Cumhuriyet Başsavcılığı, düzensiz göçmenleri taşıyan kamyonun devrilmesi sonucu 22 kişinin öldüğü kazaya ilişkin soruşturma başlattı.

İzmir'de 22 Kişinin Öldüğü Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı
İzmir\'de 22 Kişinin Öldüğü Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Son Dakika Güncel İzmir'de 22 Kişinin Öldüğü Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Millet: Dikkatimi çeken aranan adam ben tanımıyorum demiş. Kaçak kanun dışı olunca kimse kimseyi tanımaz. Aranan kişi araştırılsın. Adam bilmediği kimseyi aramaz.. DELİL.. Allah rahmet eylesin, yaralılara acil şifa versin. Üzücü.. Kimse yok yere memleketini terkedip yollara düşmez.. 9 0 Yanıtla
  • doktor: doldurdunuz içeri yaptınız göçmen türkiye 3 4 Yanıtla
    Mehmet: Onlar bizim kardeşimiz bilmiyorsan Çanakkaleye bak 0 0
  • BABA: Resmen insan kaçakçılarının rahatciritatdıgı ve insanadegerdegil parayadegerveren insankaçakcılarının ülkesihalinegeldik yazık sonumuz nice ölen canlara ALLAH rahmeteylesin yeter bu insankaçaklarına sonverilsin. 6 0 Yanıtla
  • ksy: off biktik ya.bune ulke.nere.gidiyor kanunu takan.yokk yasanmaz uldu.ulke batirdilar guzelim.memleketimi haram zehir zikkim.olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement