Son Dakika: Karadeniz'de Odessa'dan kalkan Türk iş insanına ait Marshall Adaları bayraklı gemi vuruldu! - Son Dakika
Güncel

Son Dakika: Karadeniz'de Odessa'dan kalkan Türk iş insanına ait Marshall Adaları bayraklı gemi vuruldu!

Son dakika: Karadeniz'de Odessa'dan kalkarak Romanya'ya giden Türk iş insanına ait Marshall Adaları bayraklı gemi vuruldu. Gemide hasar meydana gelirken olayda can kaybı ya da yaralanma olmadı.

24.02.2022 17:16  Güncelleme: 18:14

Rusya, sabah saatlerinde Ukrayna'ya havadan ve karadan harekat düzenledi. Bu gelişmenin ardından bölge karışırken Karadeniz'deki ticaret gemileri de bu savaştan nasibini aldı.

GEMİYE BOMBA İSABET ETTİ

Denizhaber.com'un haberinde göre; Karadeniz'de Marshall Adaları bayraklı bir Türk gemisine bomba isabet ettiği bildirildi.

Son Dakika: Karadeniz'de Türk iş insanına ait Marshall Adaları bayraklı gemi vuruldu

YARALI YA DA CAN KAYBI YOK

Odessa'dan kalkan ve Romanya'ya doğru giden YA-SA Denizcilik'e ait Jüpiter isimli geminin ambarında hasar meydana geldi. Olayda can kaybı ve yaralı olmadığı bildirildi.

Son Dakika: Karadeniz'de Türk iş insanına ait Marshall Adaları bayraklı gemi vuruldu

DENİZCİLİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ: GEMİ GÜVENDE

Denizcilik Genel Müdürlüğü, Odessa açıklarında Marshall Adaları bayraklı Türk sahipli Yasa Jupıter gemisinin yardım talebi olmadığını, Romanya kara sularına intikal ettiğini ve güvende olduğunu bildirdi.

Genel Müdürlüğün Twitter hesabından yapılan paylaşımda, şu bilgilere yer verildi:

"Ana Arama Kurtarma Koordinasyon Merkezine (AAKKM) gelen Odessa açıklarında Marshall Adaları bayraklı Türk sahipli Yasa Jupıter gemisine bomba isabet ettiği bilgisi üzerine, yapılan görüşmede geminin yardım talebi olmadığı, Romanya kara sularına intikal halinde olduğu, can kaybı olmadığı ve güvende olduğu öğrenilmiştir."

Son Dakika: Karadeniz'de Türk iş insanına ait Marshall Adaları bayraklı gemi vuruldu
Son Dakika: Karadeniz\'de Odessa\'dan kalkan Türk iş insanına ait Marshall Adaları bayraklı gemi vuruldu!

Son Dakika Güncel Son Dakika: Karadeniz'de Odessa'dan kalkan Türk iş insanına ait Marshall Adaları bayraklı gemi vuruldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement