Altay kalecisine korner direğiyle vuran saldırgan kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Altay kalecisine korner direğiyle vuran saldırgan kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklandı

Göztepe-Altay derbisinde sahaya inerek Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'i söktüğü korner direğiyle darbeden M.N.A., 'sporda şiddet' yasası yerine 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı. Savcı, korner direğini silah olarak saydı.

28.11.2022 19:27  Güncelleme: 21:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'deki olaylı Göztepe- Altay derbisinde korner direğiyle yaralayan Göztepe taraftarı M.N.A., 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla tutuklandı.

İŞARET FİŞEĞİYLE BAŞLADI

Olaylar Altay tribününden işaret fişeğiyle atılmasıyla başladı. Bir Göztepeli taraftar ağır yaralandı. Sahaya iki ambulans girdi. O esnada tribünden atlayan Göztepe taraftarı söktüğü korner direğiyle kaleci Ozan Evrim Özenç'i başından yaraladı.

STAT DIŞINA TAŞTI

Saha içinde yaşanan olaylar stat dışına taştı. İzmir'de gece geç saatlere kadar Göztepe ve Altay taraftarları kavga etti. Polis geniş güvenlik önlemleri aldı.

AMBULANS ŞOFÖRLERİ FİŞEĞİ SOKMUŞ

Olayları başlatan işaret fişeklerini ise özel ambulans şirketinin şoförlerinin soktuğu tespit edildi. Bir şoför, yapılan teklifi kabul ettiğini itiraf etti.

SİLAH OLARAK SAYILDI

Kaleciye korner direğiyle saldıran taraftar M.N.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. M.N.A., 'sporda şiddet' yasasından değil, 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı. Savcı, korner direğini silah olarak saydı.

HAYATİ BÖLGEYE BİRDEN FAZLA VURMA

M.N.A.'nın 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklanmasındaki raporda Altay kalecisi Ozan Evrim'in hayatı bölgesi olan kafasının arka ve ense kısmına öldürmeye elverişli bir 'silahla' birden fazla kez vurduğu ve eylemine çevredekilerin engellemesi üzerine son vermek durumunda kaldığını vurgulandı.

KAFASINDA 4 CM'LİK AÇILMA

Kaleci Ozan Evrim Özenç, başına aldığı darbelerden dolayı kan kaybetti. Kasında 4 cm'lik bir açılma var. Genel sağlık durumu ise iyi.

Altay kalecisine korner direğiyle vuran saldırgan kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklandı

Son Dakika Güncel Altay kalecisine korner direğiyle vuran saldırgan kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Dogan Oksuz: İçeri patlayıcı maddeyi sokan şerefsizide öldürmeye yardım ve yataklık suçundan hapis cezası verilmeli. 2 0 Yanıtla
  • Eski Tüfek.: Alt sınırı 9 yıl....hatırlatırlar şimdi sana... 2 0 Yanıtla

Advertisement