İş insanına kanlı pusu! Uzun namlulu silahlarla taradılar - Son Dakika
3.Sayfa

İş insanına kanlı pusu! Uzun namlulu silahlarla taradılar

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde iş insanı Yavuz Beşikçi park halindeki aracının önünde uzun namlulu silahlarla saldırıya uğradı. İş insanı ve yanında ismi öğrenilemeyen bir kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

20.08.2020 21:31  Güncelleme: 00:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İş insanı Yavuz Beşikçi, Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Kavuklaaltı mevkisinde sahilde silahlı saldırıya uğradı. Uzun namlusu silahlara yapılan saldırıda Beşikçi ve yanındaki kadın hayatını kaybetti. Olay sonrası kaçan taksi sürücüsü ve içindeki 3 kişi yakalanarak merkezine götürüldü.

İŞ İNSANININ ARACINI UZUN NAMLULU SİLAHLA TARADILAR

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Kavuklaaltı mevkisinde sahilde 34 BUH 343 plakalı Porsche marka park halinde duran cip uzun namlulu silahla tarandı. İddialara göre, Ereğlili iş insanı Yavuz Beşikçi ile yanında ismi öğrenilemeyen bir kadına, aracın önünde sohbet ederken husumetlisi olduğu öne sürülen şüpheli ya da şüphelilerce ateş açıldı.

İş insanına kanlı pusu! Uzun namlulu silahlarla taradılar

OLAY YERİNDE 25 BOŞ KOVAN BULUNDU

Olayın ardından bölgeye çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri bölgede 25 boş kovan buldu.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Haberi alan iş insanının yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından iş insanı Yavuz Beşikçi'nin ve kimliği öğrenilemeyen kadının cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

İş insanına kanlı pusu! Uzun namlulu silahlarla taradılar

GÖRGÜ TANIĞINA DA ATEŞ AÇTILAR

Öte yandan cipin arkasında bulunan 67 SF 610 plakalı aracın sürücüsüne de görgü tanığı olduğu iddiası ile şüphelilerce ateş açıldı. Şok yaşayan sürücü aracına isabet eden kurşunlarla olayı ucuz atlattı. Sürücü, bir süre aracın önünde kendine gelemedi. İsmi öğrenilemeyen sürücü, olay yerine gelen ambulansla ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

3 KİŞİ GÖZALTINDA

Şüphelilerin kullandığı iddia edilen taksi Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde polis ekiplerince durduruldu. Taksi sürücüsü ve içindeki 3 kişi ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

İş insanına kanlı pusu! Uzun namlulu silahlarla taradılar
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İş insanına kanlı pusu! Uzun namlulu silahlarla taradılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • osman: idam olmadan bu işler asla bitmez 37 7 Yanıtla
    kemal çelebi: sence idamın oldugu yerlerde bu işler bitiyormu? osman.. 0 0 SÜLÜMAN: CELEBİ KEMAL İDAM GELSİN BAK NASIL BİTİYOR ÖLECEĞİNİ BİLSEN ÖLDÜRÜR MÜYDÜN YAPAN NASIL OLSA CEZA EVİNDE BAKILIYORUM DİYOR BİRDE NASIL OLSA AF GELİYOR DİYOR ANLADIN MI ŞİMDİ NE DEMEK İSTEDİĞİMİ UMARIM BASINA GELMEZ ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ DEĞİL HERKEZİ YAKMADIKÇA AÇILAR HİSSEDİLMEDİKÇE ANLAYAMAZSIN KARŞINDAKİNİ SENİN ÇOCUĞUN EŞİN KARDEŞİN ÖLDÜRÜLMEDİKÇEDE ANLAYAMAZSIN 0 0
  • F.Erbaş: insan hayatı neden bu kadar ucuzladı? 30 2 Yanıtla
    erdem: mal çoğalınca ucuzlar 6 1
  • İstiklal Harbinin Denizi: bu memlekette ya savcı hakim olucan yada olmaz olucan 23 5 Yanıtla
  • Tuncay : Arkadaş nasıl bir haber anlayışınız var.Görgü tanığınada ateş ettiler diyorsunuz.Ardindan adamın plakasını veriyorsunuz. 14 0 Yanıtla
    Till: Gazete degil ihbar mektubu.Adamaın edresinide verseydiniz böyle Gaztecilik olurmu?Sanmam... 1 0
  • MİLLİYETÇİ: İş insanı zengin aracından belli diyelim orada o bayan ile iş görüşmesi yapacak hali yok yakınlarına sabırlar onlara bir şey diyemem su testisi su yolunda kırılır 3 7 Yanıtla
  • İstiklal Harbinin Denizi: idam diye tutturanlar rihannayla sevgili olma ihtimaliniz bile daha büyük illa hayal kurcaksanız ben olsam onu kurarım sizi gerçek dünya ya davet ediyorum ayrıca o imkansız hayaliniz gerçekleşse bile sadece siyasi mahkumlarda uygulanır 9 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement