Sonbaharda Evde Yapılabilecek Dıy Projeleri - Son Dakika
Emlak

Sonbaharda Evde Yapılabilecek Dıy Projeleri

Sonbaharda Evde Yapılabilecek Dıy Projeleri

Sonbahar için hazır mısınız? Eğer hazırsanız sonbahar ruhunu yansıtan DIY projeleri için de hazır olun. Bu güzel mevsimi kutlamak için sonbahar renkleriyle yaptığınız süslemelerle evinizi sımsıcak bir yuva haline getirin. Aydınlatma için sonbahar esintilerinden faydalanın Evinizi sonbaharda zevkli ve şen bir şekilde dekore etmenin birçok yolu var. DIY projeleri için bal kabağı, su kabağı, sonbahar yaprakları ve çam kozalakları size ilham kaynağı olabilecek popüler temalardan sadece birkaçı. Bu şahane mumluğun

01.10.2018 20:19

Sonbahar için hazır mısınız? Eğer hazırsanız sonbahar ruhunu yansıtan DIY projeleri için de hazır olun. Bu güzel mevsimi kutlamak için sonbahar renkleriyle yaptığınız süslemelerle evinizi sımsıcak bir yuva haline getirin.

Aydınlatma için sonbahar esintilerinden faydalanın

Evinizi sonbaharda zevkli ve şen bir şekilde dekore etmenin birçok yolu var. DIY projeleri için bal kabağı, su kabağı, sonbahar yaprakları ve çam kozalakları size ilham kaynağı olabilecek popüler temalardan sadece birkaçı.

Bu şahane mumluğun sırrı "Mod Podge" yani transfer tutkalı denilen yapıştırıcıda saklı. Zevkinize uygun seçtiğiniz boş cam kavanozların dışına tutkalı bir kat uygulayın, sonra topladığınız sonbahar yapraklarını kavanoza yapıştırın ve üzerine tutkalı tekrar uygulayın. Kavanoz kuruduğunda, evinizi rustik bir ışıkla doldurmak için içine bir adet tealight mum yerleştirin.

Sonbaharda Evde Yapılabilecek Dıy Projeleri

Bu tatlı dekorlar, çekirdeğine kadar taze ve mis kokulu! Bu DIY mumları yapmak için parafin mumu (veya evde bulunan eski mumları) aktardan aldığınız elma aroması ve kırmızı renkli mum boya ile beraber eritin. İçini oyduğunuz elmaların içine fitil yerleştirerek bu mis kokulu karışımı dökün.

Sonbaharda Evde Yapılabilecek Dıy Projeleri

Eskileri değerlendirin

Bir DIY meraklısının çöpü onun hazinesi olabilir. Bu örnekte, plastik poşetlerin geri dönüşümü ile yapılan bir pencere dekorasyonunu görebilirsiniz. Sonbahar yapraklarına benzeyen renklerde seçtiğiniz poşetleri kesin ve tabakalar halinde ütüleyerek sertleştirin (poşetin ütüye yapışmaması için yağlı kağıt üzerinden ütüleme yapabilirsiniz). Yaprakları misina kullanarak birbirine bağlayın ve pencerenize asarak sonbahar manzarasını yakalayın.

Sonbaharda Evde Yapılabilecek Dıy Projeleri

Akrilik boya, düz bir paspas ve biraz el becerisi ile bu güzelliği kapınıza kadar getirebilirsiniz. Bir boya fırçası kullanarak paspasın üzerine sonbahara özel bir hoşgeldin mesajı yazın. Tasarımınızı daha da göz alıcı hale getirmek için boyanın üzerinden ikinci defa geçebilirsiniz.

Sonbaharda Evde Yapılabilecek Dıy Projeleri

Doğal malzemeler kullanın

Sonbahar esintili DIY projeleri için kabak ve kozalak gibi doğal malzemeleri kullanmak size de iyi gelecek. Rustik metal bir kabı suyla üçte iki oranında doldurun. Bir tealight mumun tabanından biraz daha büyük olan daireleri keskin bir bıçak kullanarak oyun. Oyukların içine mumları yerleştirin. Dekorunuzu parlak sonbahar yaprakları ve dallar ile tamamlayın.

Sonbaharda Evde Yapılabilecek Dıy Projeleri

Sonbahar denilince akla gelen ilk şeylerden biri de çam kozalaklarıdır. 2: 1 oranında çamaşır suyu ve çeşme suyunu kovada karıştırın. Çam kozalaklarını kovaya koyup 24 saat bekletin. Durulayıp kurumaya bırakın. Kestiğiniz kurdelelere bağladığınız bembeyaz kozalakları avizenize veya cam pervazlarına bağlayın.

Sonbaharda Evde Yapılabilecek Dıy Projeleri

Konu sonbahar dekorasyonu olunca, pencerenizin önüne gelen kuşları unutmak da olmaz tabi. Boş bir portakal kabuğuna kalın bir sicim geçirin ve içini kuş yemi ile doldurun. Şen bir sonbahar dokunuşuna sahip olan bu yemliği pencere önüne veya ağaçlara asabilirsiniz.

Sonbaharda Evde Yapılabilecek Dıy Projeleri

Bu karışımın aroması evinizi sonbaharın en saf kokusu ile dolduracak. Kızılcık, portakal, tarçın, karanfil ve muskat cevizini ocakta kaynatın ve soğuk havalarda içinizi ısıtacak bu leziz çayın keyfine varın.

https://www.iheartnaptime.net/

Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Emlak Sonbaharda Evde Yapılabilecek Dıy Projeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement