Beraberlik bizi mutlu eder! Grubumuzdaki rakipler Galler ve İsviçre'nin ilk 11'leri belli oldu - Son Dakika
Spor

Beraberlik bizi mutlu eder! Grubumuzdaki rakipler Galler ve İsviçre'nin ilk 11'leri belli oldu

A Grubu'ndaki açılış maçında Ay-Yıldızlı takımımız dün İtalya'ya 3-0 mağlup olmuştu. Bugün ise Galler ve İsviçre karşı karşıya geliyor. Galler'den Daniel James, Ramsey, Gareth Bale gibi yıldızlar, İsviçre'den de Shaqiri, Xhaka, Seferovic gibi önemli futbolcular ilk 11'de yer alıyor. Karşılaşma 16.00'da başlayacak.

12.06.2021 15:15  Güncelleme: 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugün A Grubu'nda ikinci karşılaşma oynanıyor. Gareth Bale'ın takımı Galler ile Shaqiri'nin ülkesi İsviçre kozlarını paylaşıyor. Dün ilk karşılaşmada İtalya, Milli Takımımızı 3-0 mağlup etmişti. Milli Takımımız'ın gruptaki akıbeti için bu karşılaşmadan çıkacak beraberlik sonucu bize fayda sağlayacak.

İKİ TAKIM DA TÜM KOZLARINI SAHAYA SÜRDÜ

İki ülke de tüm kozlarını sahaya sürmüş durumda. Futbolseverler çok fazla gol olacağı beklentisi içinde. Bize yarayan sonuç ise beraberlik. Gözümüz kulağımız bu karşılaşmada.

Karşılaşmanın ilk 11'leri şöyle:

Galler: Ward, Mepham, Rodon, Davies, C. Roberts, Allen, Ramsey, Moore, James, Morrell, Bale

İsviçre: Sommer, Mbabu, Elvedi, Schar, Akanji, Rodriguez, Freuler, Xhaka, Shaqiri, Embolo, Seferovic

Beraberlik bizi mutlu eder! Grubumuzdaki rakipler Galler ve İsviçre\'nin ilk 11\'leri belli oldu

Son Dakika Spor Beraberlik bizi mutlu eder! Grubumuzdaki rakipler Galler ve İsviçre'nin ilk 11'leri belli oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Serdar Borhan: Türkiye'nin gruptan çıkma şansını artıran, Galler/İsviçre maçı berberliğini iyi kullanabilirsek harika olur. Bana göre şansın Türkiye lehine döndüğünü gösteren bu beraberlik bize 2.tur kapısını açar. 1 0 Yanıtla

Advertisement