Sos Vakfı'ndan Engellilere Akülü Araç - Son Dakika
Kültür Sanat

Sos Vakfı'ndan Engellilere Akülü Araç

Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım (SOS) Vakfı tarafından engellilere akülü araç dağıtıldı.

16.05.2016 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım (SOS) Vakfı tarafından engellilere akülü araç dağıtıldı.

Kocatepe Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek, Ankara Kent Konseyi Başkanı Seyfi Saltoğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Şeker katıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Planet Aile Yaşam Merkezi'ne devam eden engelli bireylerden oluşan Umudun Kanatları grubunun dans gösterisi ile semazen ve zeybek gösterilerinin ardından Nevin Gökçek bir konuşma yaptı. Engelli bireylere ve ailelere sabır telkininde bulunan Gökçek, "Rabbimin verdiği her şeye şükretmek sonra hiç bir şey yokmuş gibi yaşantımızı devam ettirmek Rabbimin çok hoşuna gidiyor. Ben öyle inanıyorum" diye konuştu.

Engelli olunmayacağına dair hiçbir garantinin olmadığını belirten Gökçek, "Sizin derdiniz bizim derdimiz olsun. Sizlerle bizleri birbirimize şemsiye olmayı nasip etsin. Engelli kardeşlerimizin yanından ailelerini eksik etmesin. Engelliler için proje üretmek bizim boynumuz borcudur." ifadelerini kullandı.

Gökçek, engelli vatandaşlara sahip çıkan Ankara Büyükşehir Belediyesi personeline şükranlarını dile getirerek şunları söyledi:

"Biz maalesef vurdumduymaz bir millet olduk. Bugün için yaşıyoruz yarın için planlar yapıyoruz. Hep güzel şeyler düşüneceğiz elbette ama başkasının başına geleni bir gün kendi başına geleceğini düşünerek yaşamalıyız. Bu da Allah korkusu insan sevgisinden kaynaklanıyor. Allah bizden kendi korkusunu ve insan sevgisini alırsa biz hiçiz. Öyle yaşamaktansa ölsek daha iyi."

Törende, dokuz ortopedik engelliye akülü araç dağıtıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Sos Vakfı'ndan Engellilere Akülü Araç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement