Sosyal Medya ve Toplum Üzerindeki Etkisi" Konferansı - Son Dakika
Yerel

Sosyal Medya ve Toplum Üzerindeki Etkisi" Konferansı

Genç Ufuk Fikir Kulübü ile Rize Memur Sen İl Başkanlığınca "Sosyal Medya ve Toplum Üzerindeki Etkisi" konulu konferans düzenlendi.

01.03.2014 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç Ufuk Fikir Kulübü ile Rize Memur-Sen İl Başkanlığınca "Sosyal Medya ve Toplum Üzerindeki Etkisi" konulu konferans düzenlendi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen konferansa, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İstiklal Yaşar Vural, Memur-Sen Rize İl Başkanı Resul Usta, Rize MÜSİAD İl Başkanı Mahmut Tabak, Genç Ufuk Fikir Kulübü Başkanı Fatih Ersoy ve yönetim kurulu üyeleri, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve Artvin Çoruh Üniversitesi öğretim üyeleri ile öğrencileri katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vural'ın başkanlık ettiği konferansa, Prof. Dr. Mustafa Tekin, Doç. Dr. Artun Avcı, Yrd. Doç. Dr. Muhammet Özdemir konuşmacı olarak katıldı.

Genç Ufuk Fikir Kulübü Başkanı Fatih Ersoy, burada yaptığı konuşmada, globalleşen dünyada en çok artan ihtiyaçlardan biri de şüphesiz bilgiye ulaşma olduğunu ifade etti.

Teknolojinin hayatın hemen her alanına entegre olduğu bir dönemde, bu entegrasyon sürecine hızlıca uyum sağlayarak şahitlik ettiklerini belirten Ersoy, şunları söyledi:

"Akıllı telefonlar ve tabletler, kolay ve ucuz internet erişimi sunarak bu materyallerin yaygın kullanımını sağlayan GSM şirketleri sayesinde artık çoğumuzun birkaç farklı sosyal ağda sanal varlığı, sanal kimlik yerine geçen ve 24 saat online olabilen profilleri ve tıklayabileceği paylaş butonları var. Avuç içine sığabilen bir cihazla dünyanın her yerine istediğimiz an erişebiliyor, istediğimiz sorunun cevabını bulabiliyoruz. Bu durum, bilginin ansiklopedi sayfalarına hapsolmuşluğun sona ermesi ve özgürlüğünü ilan etmesi anlamına geliyor ancak beraberinde bilgi kirliği sorununu da meydana getiriyor." - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sosyal Medya ve Toplum Üzerindeki Etkisi' Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement