Sosyal Yoksulluk Projesi Karadeniz Bölge Çalıştayı Giresun'da Gerçekleşti - Son Dakika
Güncel

Sosyal Yoksulluk Projesi Karadeniz Bölge Çalıştayı Giresun'da Gerçekleşti

Sosyal Yoksulluk Projesi Karadeniz Bölge Çalıştayı Giresun\'da Gerçekleşti

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu’nun öncülüğünde hazırlanan AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından desteklenen Sosyal Yoksulluk ve Gençlik Projesi Karadeniz Bölge Çalıştayı Giresun’da gerçekleşti.

31.10.2017 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu'nun öncülüğünde hazırlanan AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından desteklenen Sosyal Yoksulluk ve Gençlik Projesi Karadeniz Bölge Çalıştayı Giresun'da gerçekleşti.

Proje kapsamında çalıştayın gerçekleştiği Giresun'da proje hakkında bilgi veren Proje Koordinatörü Ahmet Katıksız, "KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ortaklığı ile gerçekleştirdiğimiz projemizin yolculuğu iki hafta önce başladı. Geçtiğimiz hafta Konya, Şanlıurfa ve İstanbul'daydık. 7 ayrı coğrafi bölgemizde gençlerimizle bir araya geliyoruz. Siyasi düşüncelerine, görüşlerine bakmaksızın yapılan başvurular sonucunda seçtiğimiz gençlerle Bölgesel Çalıştaylarımızda buluşuyoruz. İnsanların hangi düşünceden olduklarına bakmak yerine bu konuda söyleyecek neleri var diye farklı düşünen gençleri farklıların ortak noktasında buluşturuyoruz. Hep ekonomik açıdan ele alınan yoksulluk kavramını sosyal açıdan gençlerle birlikte ele alıyoruz. Bu kapsamda bugün de Giresun'dayız tüm Karadeniz illerimizden katılımcılarımızla bir aradayız. Bölge çalıştaylarımızı bitirdikten sonra İnşallah 81 ilimizden gençlerle Konya'mızda buluşacağız. Yerelden ulusala doğru hem sosyal yoksulluğu konuşacağız, hem de gençler arasında muazzam bir köprü ve birliktelik oluşturacağız. Proje Koordinatörü olarak, Konya Milletvekilimiz Mehmet Babaoğlu'na, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığına ve Projemizin ortağı olan KOP İdaresi'ne teşekkür ediyorum" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sosyal Yoksulluk Projesi Karadeniz Bölge Çalıştayı Giresun'da Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement