Sosyalist Demokrasi Partisine Operasyon - Son Dakika
Güncel

Sosyalist Demokrasi Partisine Operasyon

Sosyalist Demokrasi Partisine Operasyon

Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine yönelik yapılan eş zamanlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 11 şüpheliden bazılarının Sosyalist Demokrasi Partisi (SDP) üyesi olduğu belirtilirken, operasyon kapsamında SDP’nin Kadıköy ve Sultangazi bürolarında arama yapıldı.

01.03.2016 16:24

Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine yönelik yapılan eş zamanlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 11 şüpheliden bazılarının Sosyalist Demokrasi Partisi (SDP) üyesi olduğu belirtilirken, operasyon kapsamında SDP'nin Kadıköy ve Sultangazi bürolarında arama yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine yönelik eş zamanlı saldırıyla ilgili yapılan operasyonda 11 şüpheli gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan bazı şüphelilerin Sosyalist Demokrasi Partisi (SDP)'nin üyesi olduğu belirtilirken, operasyonda Sosyalist Demokrasi Partisinin Kadıköy ve Sultangazi irtibat bürosunda arama yapıldı.

Yapılan aramada, 1 tabanca, 2 satır, çok sayıda  mermi ile birlikte dijital doküman ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sosyalist Demokrasi Partisine Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement