Sosyetik Kasap Nusret Gökçe, "Hayalim Gerçek Oldu" Diyerek İstanbul'da Otel Aldı! - Son Dakika
Ekonomi

Sosyetik Kasap Nusret Gökçe, "Hayalim Gerçek Oldu" Diyerek İstanbul'da Otel Aldı!

Dünyaca ünlü işletmeci Nusret Gökçe, İstanbul'da otel satın aldı. Nusret, imza töreninin görüntülerini "Benim için hayal olan otelin sahibiyim" notuyla Instagram hesabından paylaştı.

23.03.2019 08:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tuz serpme hareketiyle tüm dünyada fenomen olan işletmeci Nusret Gökçe, İstanbul Maçka'da bulunan Park Hayatt otelini satın aldı.

Günlük yaşantısını ve iş hayatını Instagram üzerinden paylaşan Nusret Gökçe, yeni otelinin imza törenini de sosyal medya hesabından paylaştı.

"HAYALİM GERÇEK OLDU"

Doğuş Holding, İstanbul Maçka'daki Park Hyatt'ı Nusret Gökçe'nin şubat ayında kurduğu Nusret Yatırım AŞ'ye devretti. Nusret otelin devri için anlaşmaya imza attığı anların görüntülerini Instagram hesabından paylaştı. Nusret paylaşımında, "Benim için hayal olan bugün gerçek olan İstanbul Park Hayatt otelin sahibi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bütün dünyaya hayırlı olsun" notunu yazdı.

Sosyetik <a class='keyword-sd' href='/kasap-nusret/' title='Kasap Nusret'>Kasap Nusret</a> Gökçe,

310 MİLYON TL'YE ALDI

Doğuş ve Singapurlu Temasek'in Dream markası altında Nusr-Et lokantalarını işleten Nusret Gökçe bu sayede artık turizm işine de giriyor. Gökçe yaklaşık 50 milyon euro (310 milyon TL) ödeyerek İstanbul Maçka'da bulunan Park Hyatt oteli satın aldı.

Sosyetik Kasap Nusret Gökçe,
Sosyetik Kasap Nusret Gökçe,
Sosyetik Kasap Nusret Gökçe,
Sosyetik Kasap Nusret Gökçe,
Sosyetik Kasap Nusret Gökçe,
Sosyetik Kasap Nusret Gökçe, "Hayalim Gerçek Oldu" Diyerek İstanbul\'da Otel Aldı!

Son Dakika Ekonomi Sosyetik Kasap Nusret Gökçe, 'Hayalim Gerçek Oldu' Diyerek İstanbul'da Otel Aldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • Aslan bey: Kıro yım ama bara bende 2 9 Yanıtla
  • Muhtar Tuncay Fırat : Çalışan allah verir yakışır dadaşıma 10 1 Yanıtla
  • Tuncay Fırat muhtar : Yakışır dadaşıma hayırlı olsun 9 1 Yanıtla
  • OBJEKTİF YORUM: HELAL OLSUN ADAMA. YAPABİLEN VARSA YAPSIN. 10 0 Yanıtla
  • MÜPTEZEL: BU ADAM BU KADAR PARAYI NERDEN BULDU YAHU 3 0 Yanıtla
  • gözlüklü: Helal sana nusret abi , şu elit denilen kişilere hakkını ver, 0 2 Yanıtla
  • DADAŞ MURAT: NUSRET GEÇMİŞİNİ MEMLEKETİNİ KÖYÜNÜ UNUTMAYAN ÇOK KAREKTERLİ VE ENDER İNSANLARIN BAŞINDA GELİYOR...HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH ... 1 0 Yanıtla
  • kral: abi bu adam hiç gülmesin 1 0 Yanıtla
  • Montana: Nusret başarılar.yaşantın bana Toni montanayı hatırlatıyor.sonun ona benzemez inşl.seviyoruz seni. 0 1 Yanıtla
  • kral: gülmeseymiş daha iyiymiş 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Dardanel, Çanakkale'de Hatıra Ormanı Oluşturdu
    13:18 Dardanel, Çanakkale'de Hatıra Ormanı Oluşturdu

    Dardanel, Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ile yaptığı protokol kapsamında, Kalabaklı ve Çanakalan köylerinde 10 bin kızılçam fidanıyla 'Dardanel 40. Yıl Hatıra Ormanı' oluşturdu. Şirketin yönetim kurulu başkanı Niyazi Önen, törende yaptığı konuşmada, Dardanel'in 40 yıldır üretim yaparak Türkiye'nin ekonomisine katkı sağladığını belirtti. Çanakkale Valisi İlhami Aktaş da Dardanel'in önemli bir marka olduğunu vurgulayarak, aileye teşekkür etti.

  • BIST 100 Endeksi İlk Yarıda Yükseldi
    13:15 BIST 100 Endeksi İlk Yarıda Yükseldi

    Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 1,54 değer kazanarak 8.852,28 puana çıktı. Bankacılık endeksi yüzde 3,13, holding endeksi yüzde 1,32 değer kazandı. Sektör endeksleri arasında en fazla kazandıran yüzde 5,28 ile bilişim, en çok kaybettiren ise yüzde 5,06 ile spor oldu. Küresel piyasalarda, Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) negatif faiz dönemine son vermesiyle fiyatlamalar zorlaşmaya devam ederken, yarın ABD Merkez Bankası'nın (Fed) açıklayacağı para politikası kararları öncesi yoğun makroekonomik veri takvimi yatırımcıların odağında bulunuyor.

  • Adıyaman'da deprem sonrası sigortalı çalışan sayısı arttı
    13:03 Adıyaman'da deprem sonrası sigortalı çalışan sayısı arttı

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Adıyaman'da deprem öncesi 73 bin olan sigortalı çalışan sayısının depremde 34 bine düştüğünü, şimdi ise 82 bine yükseldiğini kaydetti. Bakan Işıkhan, depremden en çok etkilenen illerden birisi olan Adıyaman'da yaraların hızla sarıldığını ve kentin ayağa kalktığını vurguladı.

  • Karadeniz'de Bereketli Balık Sezonu: Fiyatlar Düşük, Talep Az
    12:57 Karadeniz'de Bereketli Balık Sezonu: Fiyatlar Düşük, Talep Az

    Karadeniz'de sezonun en bereketli dönemi yaşanırken, balık fiyatlarının Ramazan öncesine göre daha ucuz olmasına rağmen vatandaşların balığa ilgisi azaldı. Balıkçılar, istavritin kilosunun 40-50 TL olduğunu belirtirken, satışların durgun olduğunu ve balığın tercih edilmediğini ifade etti.

  • Mezitli Belediyesi, Küçük Sanayi Esnafını Bir Araya Getirmek İçin İmar Planları Hazırladı
    12:54 Mezitli Belediyesi, Küçük Sanayi Esnafını Bir Araya Getirmek İçin İmar Planları Hazırladı

    Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçe geneline dağılmış olan küçük sanayi esnafını sektörel bazda ortak çalışma alanlarında bir araya getirmek amacıyla yeni imar planları hazırladıklarını belirtti.

  • Depremler nedeniyle işten çıkarılan işçi kıdem tazminatı kazandı
    12:33 Depremler nedeniyle işten çıkarılan işçi kıdem tazminatı kazandı

    Gaziantep'te yaşanan depremler nedeniyle işine 3 gün gidemeyen ve kıdem tazminatı ödenmeden işten çıkarılan bir işçi, hukuk mücadelesi sonucunda kazandı. İşçinin evinde hasar tespit çalışmalarının yapılmadığı ve ulaşım imkanının kısıtlı olduğu belirlendi. Mahkeme, işçinin işe gidememesinin mücbir sebep olduğunu ve iş akdinin haksız yere sonlandırıldığını kabul ederek, işçinin kıdem tazminatını ödenmesine hükmetti.

  • Gebze'de Ramazan ayında ekmek fırınları denetleniyor
    12:26 Gebze'de Ramazan ayında ekmek fırınları denetleniyor

    Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Ramazan ayında ilçe genelinde üretim yapan ekmek fırınlarını denetliyor. Denetimlerde hijyen kuralları, fiyat tarifesi ve ekmek gramajı gibi konular inceleniyor.


Advertisement