Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Ligi'nde "3.Lig Centilmen Lig" adıyla yapılan uygulamada 30.haftayı Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor lider olarak tamamladı.

29.03.2012 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Ligi'nde "3. Lig Centilmen Lig" adıyla yapılan uygulamada 30. haftayı Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor lider olarak tamamladı. Sarı-kırmızılı takım 250 bin liralık ödüle en yakın aday.

Uygulamada Spor Toto 3. Lig'in 20-38. hafta müsabakaları ile Spor Toto 3. Lig Play-off maçları hesaplanacak. Bu periyotta, her kulübün puanı, oynadığı maç sayısına bölünecek. Elde edilecek ortalamanın sıralanması sonrasında, en az ceza puanına sahip olan kulüp 2011-2012 sezonu 3. Lig Centilmen Lig şampiyonu olacak. Şampiyon olan kulüp 250 bin liralık para ödülünü kazanacak.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Ekrem Yeşil, centilmenlik bizde en ön sırada gelir diyerek, "Haksız işlem dahi görsek yinede baş kaldırmıyoruz. Takımımız 3. ligde centilmenlik liderliğini hak etmiştir" şeklinde konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement