Sporcu Dostu Başkan Alıcık'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Spor

Sporcu Dostu Başkan Alıcık'a Teşekkür Plaketi

Sporcu Dostu Başkan Alıcık\'a Teşekkür Plaketi

Yenigün gazetesi yöneticisi Eyüphan Gündoğdu ile Nazilli Yenigün gazetesi temsilcisi Kemal Altan, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret ederek spora verdiği desteklerden ötürü plaket takdim etti.

06.06.2017 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenigün gazetesi yöneticisi Eyüphan Gündoğdu ile Nazilli Yenigün gazetesi temsilcisi Kemal Altan, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret ederek spora verdiği desteklerden ötürü plaket takdim etti.

İzmir'de yayınlanan ve tüm Ege'de okunan Yenigün gazetesi yöneticisi Eyüphan Gündoğdu ile Nazilli Yenigün gazetesi temsilcisi Kemal Altan Ege bölgesinde düzenlenen Amatörlerin enleri için düzenlenen kupa ve plaket törenine katılamayan Nazilli belediye başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret ederek futbola ve diğer spor dallarına verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Nazilli'de spora sporcuya verdiği destek ve önem ile ülkede ve dünyada isminden söz ettiren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Ülkemiz sporunda en önemli faktör amatör takımlarda başarılı olan oyuncuların bir üst takımlara seçilebilmesidir. Bu konuda sporcularımızın hak ettikleri yerlerde olabilmeleri iççin elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz ve bu bizim Nazilli uzun yaşam merkezi olarak ön planda olduğu kadar yetiştirdiği sporcular ile de ismini sıkça duyurmuş bir şehirdir. Sporcularımıza destek olmak onların önlerini açmak bizlerin görevidir. Bizlerin diğer bir görevi ve görev edinmesi gerekeni ise milli takımlarımıza amatörlerden sporcular yetiştirmektir. Bu hem ülkemiz adına hem de bizler adına çok önemlidir" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sporcu Dostu Başkan Alıcık'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement