Sporcuların En Akıllı Antrenman Arkadaşı! - Son Dakika
Güncel

Sporcuların En Akıllı Antrenman Arkadaşı!

Dünyanın lider giyilebilir teknoloji markası Fitbit, "Fitbit Ionic: adidas edition" akıllı saatinin duyurusunu yaptı.

28.02.2018 16:01  Güncelleme: 16:03

Fitbit ve adidas işbirliğinin bir sonucu olan Fitbit Ionic: adidas edition, Ionic'in hafif tasarımını adidas saat kadranı ve yüzmeye uygun spor bandıyla birleştiriyor. Beş güne varan pil ömrü, teknoloji harikası GPS'i, kalp atışı ve egzersiz izleme gibi sağlık ve fitness özelliklerine sahip olan Fitbit Ionic: adidas edition, her seviyedeki sporcunun en akıllı antrenman arkadaşı oluyor.

Dünyanın lider giyilebilir teknoloji markası Fitbit, Ionic akıllı saatlerinin üstün özelliklerini adidas'ın "Train" uygulamasıyla birleştiriyor. Fitbit ile adidas arasında geçen sene duyurusu yapılan işbirliğinin ilk sonucu olan Fitbit Ionic: adidas edition, Fitbit Ionic'in tüm ileri sağlık ve fitness özelliklerini taşıyor. Fitbit Ionic: adidas edition, her seviyedeki sporcuya performanslarını artırmaları için yardımcı oluyor. Bunun yanı sıra Fitbit Ionic: adidas edition, adidas'ın performans uzmanlarıyla birlikte tasarlanan ve form, güç ve hızı artırmayı amaçlayan altı farklı antrenmana sahip adidas Train uygulaması üzerinden benzersiz bir adidas antrenörlük deneyimi sunuyor.

Fitbit Ionic: adidas edition'ın diğer benzersiz özellikleri arasında şunlar yer alıyor:

Mürekkep Mavisi ve Buz Grisi renklerde özel iki renkle hava alabilen spor bandı ve Gümüş Grisi alüminyum kasa

İkonik yarış göğüslüğünden esinlenen, dört renge sahip adidas tasarımlı saat kordonuadidas Train ile antrenman performansınızı artırın!

Fitbit Ionic: adidas edition'da bulunan adidas Train uygulamasındaki altı farklı koşu antrenmanı, her türlü antrenman programını tamamlayıcı olacak şekilde kardiyo, güç ve esnekliği geliştirmeye yardımcı olmayı amaçlıyor. Bu antrenmanların her biri, adidas performans uzmanlarından oluşan bir ekip tarafından özenle hazırlanıyor ve koşucu ile sporcuların genel perform

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sporcuların En Akıllı Antrenman Arkadaşı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement