Sprint'in Sunduğu Nba All-Star 2015 Oylaması Bugün Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Sprint'in Sunduğu Nba All-Star 2015 Oylaması Bugün Başlıyor

Oylama, NYC'de Madison Square Garden ve Barclays Center'ın Dışında yer alan NBA Temalı Taraftar Oylama Kabinlerinde Sürprizlerle Gerçekleşecek

12.12.2014 09:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulusal Basketbol Birliği (NBA) ve Sprint, 11 Aralık NBA All- Star 2015'in resmi ev sahibi olan New York City'de, All-Star 2015 Oylaması'na başlıyor. Oylama, Amerika saatine göre öğleden sonra 2'de, Türkiye saatine göre ise akşam 9'da başlayacak.

Bu öğleden sonra iş çıkış saatlerinde, NBA ve Sprint, Madison Square Garden'ın dışında ve Barclays Center'da yer alan taraftar oylama merkezlerinde oylamanın başlangıcını kutlayacak. NBA Efsaneleri Darryl Dawkins, Earl Monroe, Gary Payton ve Mitch Richmond taraftarı ve orada bulunan kişileri karşılayacak ve özel NBA temalı oylama kabinlerinde ilk oylarını vermeleri için teşvik edecekler.

Sprint'in sunduğu NBA All-Star 2015 Oylaması, dünyanın her tarafındaki NBA taraftarlarına, NBA All-Star Game 2015'in çıkış hakemlerini seçmek üzere, en çok sevdikleri oyuncular için günlük olarak oy verme fırsatı verecek. Sprint'in sunduğu resmi NBA All-Star Oylaması, şu ana kadar ilk kez tüm mevcut NBA oyuncularını kapsayacak. Taraftarlar, 2015 NBA All-Star Game'in çıkış hakemini seçerken, iki gard ve üç frontcourt oyuncusu seçmeye devam edecek.

NBA'in tamamı dijital olan bu oylama programının bir parçası olarak, taraftarlar NBA.com, Twitter, Facebook, Instagram, Çin'deki Sina Weibo ve Tencent Microblog gibi sosyal medya ağları üzerinden, SMS ile ve Sprint uygulamalarından NBA Game Time ve NBA Game Time üzerinden oy verebilirler.

Bu yılın programına yenilik olarak; SAP, günlük istatistikleri online oylamaya ekleyecek. Taraftarlar, SAP HANA (Yüksek Performanslı Analitik Uygulama) tarafından desteklenen NBA.com/stats üzerinden, NBA Ballot üzerinden oyuncuların listesini güncel istatistiklerine göre görüntüleyebilecekler. SAP NBA All-Star 2015 Game Predictor adında yeni bir özellik de SAP tarafından NBA.com/stats'de sunulacak. Taraftarlar oylarını verdikten sonra, seçtikleri Doğu ve Batı çıkış hakemlerinin nasıl eşleştiklerini görebileceklerdir. Game Predictor, oyuncu istatistiklerini karşılaştıracak ve taraftarların seçimlerine dayalı olarak maçın sonucunu hesaplayacaktır.

Oylama yöntemi:

NBA.com oylaması, NBA.com/asb adresinde 11 dilde mevcuttur. Seçmenler, her gün için bir tam oy pusulasını masaüstü ya da mobil tarayıcılar üzerinden NBA.com/asb'de doldurabilirler.
Twitter'da oylama seçeneği, taraftarlara, All-Star oylaması süresince her gün 10 farklı oyuncuya bir oy tweet atma imkânı sunmaktadır. Tweet, retweet ve yanıtlar oyuncunun adı ve soyadı ile #NBABallot hash tag'ini içermelidir.
Facebook oylaması, taraftarlara kendi kişisel Facebook hesaplarından durum güncellemesi yapmalarına imkân verecektir. Gönderiler, oyuncunun adı ve soyadı ile #NBABallot hash tag'ini içermelidir. Taraftarlar, günlük olarak 10 farklı oyuncuya oy gönderebilirler.
Taraftarlar, #NBABallot ile oyuncunun adı ve soyadını fotoğrafın başlığına yazarak, Instagram üzerinden orijinal bir fotoğraf paylaşarak da oy verebilirler. Taraftarlar, günlük olarak 10 farklı oyuncuya oy gönderebilirler
Herhangi bir kablosuz cihaz üzerinden, 6-9-6-2-2 ("MYNBA")'ye oyuncunun soyadı kısa mesaj olarak gönderilerek, SMS yoluyla da oy verilebilir. Taraftarlar, günlük olarak her bir telefon numarası için 10 farklı oyuncuya, her biri farklı bir oyuncunun soyadı olacak şekilde 10 farklı SMS mesajı göndererek oy verebilirler. Mesaj ve veri aktarma hızları etkili olabilir.

NBA taraftarları, aynı zamanda Android ve iOS'ta mevcut olan NBA Game Time ve Sprint uygulamalarından NBA Game Time üzerinden de oylama uygulamasına ulaşabilir ve oy verebilirler. NBA taraftarları için şu an piyasadaki en kapsamlı uygulama olan NBA Game Time ve Sprint uygulamalarından NBA Game Time üzerinden günlük olarak bir tam oy pusulasını da doldurabilirler.

Oylama, 19 Ocak Pazartesi günü son bulacak ve çıkış hakemleri 22 Ocak Perşembe günü, akşam saat 7'de Autotrader.com'un sunduğu ve Ernie Johnson, Charles Barkley, Shaquille O'Neal, ve Kenny Smith yer aldığı bir saatlik TNT NBA Tip-Off programının yayını esnasında TNT'den canlı olarak duyurulacak. Bu özel program, Chicago Bulls'un San Antonio Spurs ile kendi sahasında (akşam 8'de BZ) ve Los Angeles Clippers'ın Brooklyn Nets'e karşı kendi sahasında yaptığı iki maçın, üst üste TNT'nin özel doubleheader programı bittikten sonra yayınlanak. (akşam 10.30 BT).

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sprint'in Sunduğu Nba All-Star 2015 Oylaması Bugün Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement