Standard Profil Çalışanlarından Kan Bağışı - Son Dakika
Yerel

Standard Profil Çalışanlarından Kan Bağışı

Standard Profil Çalışanlarından Kan Bağışı

Standard Profil çalışanları her yıl geleneksel hale gelen Türk Kızılay’ı Düzce Şubesi ile ortak yapılan organizasyonla kan bağışında bulundu.

04.06.2014 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Standard Profil çalışanları her yıl geleneksel hale gelen Türk KızılayDüzce Şubesi ile ortak yapılan organizasyonla kan bağışında bulundu.

Düzce'den dünyanın önde gelen otomotiv firmalarına sızdırmazlık profili üreten Standard Profil her yıl yaptığı kan bağışı organizasyonunu bu yılda gerçekleştirdi. Türk Kızılayı Düzce Şubesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen kan bağışı organizasyonu için Düzce fabrika bahçesine kurulan kan bağış otobüsünde fabrika çalışanları kanlarını verdi.

Standard Profil İşyeri hekimleri Dr. Mehmet Karav ve Dr. Seyit Çoban kanbağışı kampanyası ile ilgili olarak bilgi vererek, "Kızılay Düzce Şubesi ile Standard Profil çalışanları olarak gelenekselleşen bir çalışmaya imza atıyoruz. Heryıl olduğu gibi bu yılda şirketimizin Düzce fabrikası çalışanları Kızılay Düzce Kan Bankası ile yaptığımız işbirliği çerçevesinde kan bağışında bulundular. İnsan sağlığına verdiğimiz önemin çalışanlarımız tarafından da paylaşılması, böyle bir sosyal sorumluluk projesinin içersinde yer almak bizler için sevindirici bir olay. Her yıl başarı ile bağışçı sayısı katlanarak artan bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda hem çalışanlarımıza hem de Türk Kızılayı Düzce Kan Bankasına çok teşekkür ediyoruz" dediler.

Kan veren Standard Profil çalışanları ise kan vermenin sağlık açısından çok önemli olduğunu bildiklerini,ayrıca kanın birgün herkesin ihtiyacı olabileceğini düşünerek kan bağışında bulunmaları gerektiğini söylediler. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Standard Profil Çalışanlarından Kan Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement