Stk'lardan Eğitime Destek - Son Dakika
Yerel

Stk'lardan Eğitime Destek

Stk\'lardan Eğitime Destek

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Çankırı Ticaret Borsası tarafından Ilgaz’daki ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemesi yardımı yapıldı.

14.10.2014 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Çankırı Ticaret Borsası tarafından Ilgaz'daki ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemesi yardımı yapıldı.

Ilgaz Kaymakamlığı'nda gerçekleştirilen törene Vali Vahdettin Özcan'ın yanı sıra Vali Yardımcısı İbrahim Şahin, Ilgaz Kaymakamı Yusuf Güni, Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Yeğin, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, Çankırı Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Tayfun Güven ve Sadullah Erdem katıldı.

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, eğitime destek verme gayretinde olduklarını ifade ederek, "İhtiyaç sahibi öğrencilere Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası olarak 600, Çankırı Ticaret Borsası tarafından da 600 olmak üzere toplam bin 200 adet kırtasiye ve eğitim materyalleri desteği sağlıyoruz. Eğitime önem veriyoruz. Çünkü ülkemizin kalkınması için eğitimli insanlara ihtiyacımız var. Bu konuda elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışacağız" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ise işadamlarından gelen yardımların kendileri için önemli olduğunu belirtti.

Vali Özcan da eğitime vermiş olduğu desteklerden dolayı Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası ile Çankırı Ticaret Borsası Başkanlığı yetkililerine teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların ardından kırtasiye malzemeleri ve eğitim materyalleri Ilgaz Kaymakamı Yusuf Güni'ye Çankırı Valisi Vahdettin Özcan tarafından teslim edildi. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Stk'lardan Eğitime Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement