Subaru Başkanlık Ödülü Kazandı - Son Dakika
Otomobil

Subaru Başkanlık Ödülü Kazandı

Subaru Başkanlık Ödülü Kazandı

CARMEDYA.COM – Subaru'nun geliştirdiği Önleyici Güvenlik Sistemi EyeSight, Japon Tekno-Ekonomi Topluluğu'nun 6. Teknoloji Yönetimi ve İnovasyon Ödülleri'nde Başkanlık Ödülü'nü kazandı.

21.02.2018 16:56  Güncelleme: 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Subaru'nun geliştirdiği Önleyici Güvenlik Sistemi EyeSight, Japon Tekno-Ekonomi Topluluğu'nun 6. Teknoloji Yönetimi ve İnovasyon Ödülleri'nde Başkanlık Ödülü'nü kazandı.

Subaru Başkanlık ödülü kazandı

Program, Japonya menşeli ileri kaliteli yeni projeleri tespit edip ülke çapında inovasyonu destekliyor. Süreçleri diğer mühendis ve işletme yöneticilerine tanıtmayı amaçlıyor.

Subaru'nun yenilikçi ve yaygın olarak kabul gören Önleyici Güvenlik Sistemi EyeSight, insan gözünden esinlenilerek tasarlanmış çift kamerası sayesinde son derece etkili güvenlik sağlıyor. EyeSight da, sürüş güzergahı üzerindeki taşıtlara, yayalara, bisikletlilere ve motorculara çarpmamak için sürücüye destek olan bir sistem bulunuyor. Çarpışma Önleyici Frenleme, Çarpışma Önleyici Gaz Kontrölü, Adaptif Hız Kontrolü, Şerit İhlal Uyarısı, Şeritte Kalma Asistanı, Trafikte Hareket Uyarısı ve Dengeli Sürüş Uyarısı gibi fonksiyonlar sunuyor.

The post Subaru Başkanlık ödülü kazandı appeared first on Carmedya.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Subaru Başkanlık Ödülü Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement