Şube Müdürünün Yaralandığı Kaza Kamerada - Son Dakika
Güncel

Şube Müdürünün Yaralandığı Kaza Kamerada

Şube Müdürünün Yaralandığı Kaza Kamerada

FETHİYE'de meydana gelen trafik kazasında Muğla Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü 42 yaşındaki Cüneyt Bilen yaralandı.

23.07.2017 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FETHİYE'de meydana gelen trafik kazasında Muğla Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü 42 yaşındaki Cüneyt Bilen yaralandı. Müdür Bilen'e o sırada şans eseri kavşakta bulunan 112 Acil Servis ekipleri ilk müdahaleyi yaparken kaza anı güvenlik kamerası ile kaydedildi.

Kaza, Fethiye- Antalya Karayolu Çamköy Kavşağı'nda dün saat 07.30 sıralarında meydana geldi. Muğla Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Cüneyt Bilen'in içinde bulunduğu otomobil, Seydikemer'in Boğalar Mahallesi'nde Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla düzenlenen '19'uncu Boğalar Yörük Türkmen Şenliği'nde giderken, kavşağa giren midibüse yandan çarptı. Ağır yaralanan Bilen'e, o sırada tesadüfen kavşakta bulunan 112 Acil Servis ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla Özel Letoon Hastanesi'nde götürülerek tedaviye alınan Bilen daha sonra ameliyat için Muğla Sıktı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Müdür Bilen, 5 saat süren ameliyat ardından Ortopedi Servisi'ne alındı. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan Bilen'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi.

KAZA ANI KAMERADA

Öte yandan kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası ile kaydedildi. Görüntülerden Bilen'in içinde bulunduğu otomobilin kavşakta kontrolsüz anayola çıkan midibüse hızla çarptığı ve su sırada 50 metre kadar ilerdeki bir markette alışveriş yapan sağlık çalışanlarının koşup, ambulansa binerek olay yerine geldikleri görüldü.

- Fethiyemuğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şube Müdürünün Yaralandığı Kaza Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement