Sultangazi 50. Yıl Hizmet Tesisi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Sultangazi 50. Yıl Hizmet Tesisi Açıldı

Sultangazi’de temeli atılan 50. Yıl Hizmet Tesisi, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun katılımıyla düzenlenen törenle hizmete açıldı.

14.03.2014 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultangazi'de temeli atılan 50. Yıl Hizmet Tesisi, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun katılımıyla düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Sultangazi Belediyesi tarafından yaptırılan 50. Yıl Hizmet Tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı. 50. Yıl Mahallesiwnde gerçekleştirilen açılışa TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, AK Parti İstanbul Milletvekili Türkan Dağoğlu, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bugün keyifli ve hayırlı bir gün olduğunu dile getirerek konuşmasına başlayan Vali Mutlu, "Bu güzel mahallemizde bundan 10-11 ay önce temel atma töreni gerçekleştirmiştik. Yine böyle güzel bir ortamda temel atmıştık. Bu temel atma töreninde inşallah açılışı da bizlerle yapmayı nasip etsin demiştim. Allah bize sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmeyi nasip etti" dedi.

"ONLARI İSTANBUL'UN EN BÜYÜK BELEDİYE BİNASINA ÇAĞIRIP GÖSTERECEĞİZ"

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ise bir bina, bir amaçla yapılır anlayışını kırdıklarını, çok iş için yapılır anlayışını getirdiklerini söyledi. Tesis hakkında bilgiler veren Başkan Altunay, "Bugün üç mahallemizin pazar alanını açıyoruz ama en önemlisi 160 bin nüfusunun artık sokağında pazar kurulmayacak. Yani bunun 3'te birini bugün için çözmüş bulunuyoruz. Bütün mahalleyi tamamlamamız için ise bize oy vereceksiniz. Başka kurtuluş yok" ifadelerini kullandı.

İlçedeki her şeyi baştan yaptıklarını ifade eden Altunay, "İlçeye geldiğimizde yani 5 sene önce birileri geldi ve dediler ki 'sayın başkan koltuğu olmayan başkan mısınız? Onun için geldik'. Bizde onlara dedik ki: 'biz koltuk peşinde değiliz.' Buna karşılık 'ya niçin geldiniz' diye cevap verdiler. Bende onlara dedim ki 'onu 5 sene sonra görürsünüz.' Şimdi çağıracağız onları. O koltuğu olmayan yerden İstanbul'un en büyük belediye binasına çağıracağız, göstereceğiz" şeklinde konuştu.

Protokol konuşmaların ardından İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve beraberindeki heyetle birlikte 11 bin 888 metrekare inşaat alanından, 2 bin 795 metrekare de peyzaj alanından oluşan Sultangazi 50. Yıl Hizmet Tesisi'nin açılış kurdelesini kesti. Protokol, tesisin içini gezdikten sonra alandan ayrıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sultangazi 50. Yıl Hizmet Tesisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement