Sultangazi Belediyesi 25 Memur Alımı Yapacak! İşte Şartlar - Son Dakika
Güncel

Sultangazi Belediyesi 25 Memur Alımı Yapacak! İşte Şartlar

Sultangazi Belediyesi 25 Memur Alımı Yapacak! İşte Şartlar

Devlet Personel Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden yayımlanan ilana göre İstanbul Sultangazi belediyesine 25 memur alınacağı duyuruldu. İşte başvuru şartları..

14.09.2018 10:17

İstanbul Sultan Belediyesi tarafından yapılan duyuruya göre belediyeye KPSS puanı yeterli olma koşuluyla 25 yeni memur alınacak. Peki, başvuru şartları nelerdir, hangi kadrolara alım yapılacak? İşte, tüm detaylar..

Bilgisayar İşletmeni kadrosu için 4 kişi alınacağı belirtilirken adayların, KPSSP3'den en az 60 puan almaları gerekiyor. Veri hazırlama ve kontrol işletmeni kadrosu için de 4 kişi alınacak. Adayların yine en az KPSS3'den 60 puan almaları gerekiyor. Memur kadrosu için toplam 7 kişi alınırken adayların KPSSP94'tenen az 55 alması gerekiyor.

ZABITA MEMURU ALIMI

Zabıta memuru alımı için 2 farklı kadro detayı açıklandı.

Birinci zabıta kadrosu için 4 kişi alınacak. Adayların, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi, İktisat veya İşletme programlarından herhangi birinden mezun olma şartı aranırken KPSSP3'den 60 puan almaları gerekiyor.

Diğer zabıta memuru alımı için ise lise veya dengi okullardan mezun olma şartı aranıyor. Adayların KPSS94'den 55 puan alması gerekiyor.

Son Dakika Güncel Sultangazi Belediyesi 25 Memur Alımı Yapacak! İşte Şartlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement