Beşiktaş liderlik yolunda fire vermedi! Siyah beyazlılar, Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup etti - Son Dakika
Spor

Beşiktaş liderlik yolunda fire vermedi! Siyah beyazlılar, Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup etti

Süper Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş deplasmanda Yeni Malatyaspor'u Atiba'nın golüyle 1-0 mağlup etti ve zorlu bir deplasmandan 3 puanla döndü. Bu sonuçla siyah-beyazlılar lider Galatasaray ile puanını eşitleyerek yeniden zirveye ortak oldu.

02.03.2021 17:59  Güncelleme: 21:12

Süper Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş deplasmanda Yeni Malatyaspor'u Atiba'nın golüyle 1-0 mağlup etti ve zorlu bir deplasmandan 3 puanla döndü. Bu sonuçla siyah-beyazlılar yeniden liderliğe ortak oldu.

ATIBA GALİBİYETİ GETİRDİ

Beşiktaş ligin 28. haftasında zorlu Yeni Malatyaspor deplasmanını Atiba'nın golüyle kazasız atlattı. 59. dakikada Aboubakar'ın pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Atiba net bir vuruşla topu ağlara yolladı.

Beşiktaş liderlik yolunda fire vermedi! Siyah beyazlılar, Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup etti

UTKU YUVAKURAN KALESİNDE DEVLEŞTİ

Beşiktaş 1-0'dan sonra daha dengeli bir oyun oynamaya başladı. Yeni Malatyaspor ise savunma güvenliğini bırakmadan hızlı hücumlarla gol arayışını sürdürdü. Mücadelenin son yarım saatinde Beşiktaş, özellikle Gökhan Töre ile zaman zaman etkili olsa da golü bulamadı. Yeni Malatyaspor ise bulduğu fırsatlarda Utku Yuvakuran'ı geçemedi. Beşiktaş, Yeni Malatyaspor'u deplasmanda tek golle geçerek galibiyet serisini 4 maça çıkardı ve ilk sıradaki Galatasaray ile puanını eşitledi.

BEŞİKTAŞ SON 4 MAÇINI KAZANDI

Beşiktaş, Malatya deplasmanından da 3 puanla dönerek ligde oynadığı son 4 maçını da kazandı. Siyah-beyazlı ekip, Fraport TAV Antalyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıktan sonra İttifak Holding Konyaspor'u 1-0, Gençlerbirliği ve Yukatel Denizlispor'u 3-0'lık skorlarla mağlup etmişti.

Beşiktaş liderlik yolunda fire vermedi! Siyah beyazlılar, Yeni Malatyaspor\'u 1-0 mağlup etti

Son Dakika Spor Beşiktaş liderlik yolunda fire vermedi! Siyah beyazlılar, Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement