Suriyeli Kadının Cenazesi 4,5 Saat Sokak Ortasında Kaldı - Son Dakika
3.Sayfa

Suriyeli Kadının Cenazesi 4,5 Saat Sokak Ortasında Kaldı

Gaziantep'te sokak ortasında başının ağrıdığını söyleyerek yere yığılan ve hayatını kaybeden Suriyeli kadının cenazesi, 4,5 saat sonra olay yerinden alındı.

15.12.2017 21:40  Güncelleme: 08:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yaşayan Suriyeli 36 yaşındaki Yasmin Elhammud, kalp rahatsızlığı nedeniyle Ersin Arslan Devlet Hastanesinde Pazartesi gününden itibaren tedavi görmeye başladı.

"BİR ŞEYİN YOK" DENİLEREK EVE GÖNDERİLDİ

İddiaya göre, bugün de babasıyla hastaneye giden Elhammud, hastanede yapılan tetkik ve işlemlerin ardından bir şeyi yok denilerek evine gönderildi. Yasmin Elhammud babası Muhammed ile birlikte ticari taksiye binerek, Nizip ilçe otobüslerinin kalktığı Seferpaşa Mahallesi Araptarlı Sokakta bulunan minibüs garajına geldi.

Suriyeli Kadının Cenazesi 4,5 Saat Sokak Ortasında Kaldı

"BAŞIM AĞRIYOR" DEYİP YERE YIĞILDI

Taksiden inen Suriyeli kadın, "Başım ağrıyor" diyerek, bir anda yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Elhammud'un öldüğünü belirledi.

SAATLERCE SOKAK ORTASINDA BEKLEDİ

Sağlık ekipleri, durumu normal ölüm olarak değerlendirerek geri döndü. Bunun üzerine olay yerine çağrılan cenaze aracının ise raporu olmadan cenazeyi alamayacağını söyledi. Cenaze çevredeki vatandaşların girişimlerine rağmen saatlerce sokak ortasında kaldı.

Suriyeli Kadının Cenazesi 4,5 Saat Sokak Ortasında Kaldı

SONUNDA POLİS MÜDAHALE ETTİ

Cenazenin yaklaşık 4 saat geçmesine rağmen alınmaması üzerine ise Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaya müdahale etti.

Polis ekipleri, tutanak ve rapor hazırlayarak, 112 ekipleri tekrar olay yerine çağırdı. Polis ekipleri durumu Cumhuriyet Savcılığı'na bildirmesi üzerine ise olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Suriyeli Kadının Cenazesi 4,5 Saat Sokak Ortasında Kaldı

ADLİ TIP KURUMUNA KALDIRILDI

Yaklaşık 4.5 saattir yerde kalan kadının cenazesi, olay yeri inceleme ekipleri ve savcılığın yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm nedenin belirlenmesi amacıyla Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Suriyeli Kadının Cenazesi 4,5 Saat Sokak Ortasında Kaldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Suriyeli Kadının Cenazesi 4,5 Saat Sokak Ortasında Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement