Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sivasspor Maçı Sonrası Soyunma Odasına İndi: Benden Günah Gitti - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sivasspor Maçı Sonrası Soyunma Odasına İndi: Benden Günah Gitti

Sivasspor beraberliği sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, soyunma odasına giderek takımına net mesaj verdi: Bundan sonra olacakların sorumlusu sizsiniz. Benden günah gitti.

22.10.2018 05:35  Güncelleme: 09:23

Lige kötü başlayan Fenerbahçe bir türlü toparlanamıyor. Sarı-lacivertliler son olarak Sivasspor deplasmanında da iki puan bıraktı.

İkinci yarıda net fırsatları kaçıran takımın soyunma odasında üzüntü ve sessizlik hakimdi. Başkan Ali Koç da maç sonrası soluğu futbolcularının yanında aldı. Daha önce de Kayserispor ve Çaykur Rizespor maçlarında soyunma odasına giren Koç, kaybedilen iki puanın ardından takımla buluştu.

"TARAFTARLAR 'KÜMEYE' DİYE BAĞIRINCA UTANMADINIZ MI?"

Beyaz TV'nin haberine göre Koç, "Burası Fenerbahçe kulübü. Giydiğiniz formaya bir bakın. Bir de puan durumuna bir bakın. Tarihimizde böyle bir utanç yok. Sizlere sürekli aynı şeyleri söylemekten yoruldum. Neden olmuyor? Takımı bu duruma siz getirdiniz. Bu durumdan çıkaracak olanlar da sizlersiniz. Taraftarlar önünde kredimiz kalmadı. Ankaragücü ve Galatasaray maçlarını kazanmaktan başka çareniz yok. Fenerbahçe kümeye diye bağıran tribünleri duydunuz mu? Bundan hiç utanmadınız mı? Bundan sonra olacakların sorumlusu sizsiniz. Benden günah gitti." dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sivasspor Maçı Sonrası Soyunma Odasına İndi: Benden Günah Gitti

ŞİMDİLİK BÖYLE DEVAM

Bundan böyle her maçı kazanmak zorunda olduklarını belirten Ali Koç, ikinci yarıda kaçan pozisyonlardan yakındı. Sahadaki oyunun herkesi fazlasıyla üzdüğünü belirten Koç, Ankaragücü ve Galatasaray maçlarının son şanslar olduğunu vurguladı. Alınan kötü sonuçlara rağmen Başkan Koç, ligde ilk yarının sonuna kadar Phillip Cocu ile devam etme ısrarını sürdürüyor.

GALATASARAY MAÇI, COCU'NUN KADERİ OLACAK

Ancak deplasmandaki Galatasaray maçı, Hollandalı hoca için kritik virajlardan biri olacak. Bu karşılaşmada olumsuz bir durum yaşanırsa, Koç'un devre arasından önce de harekete geçebileceği ifade edildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sivasspor Maçı Sonrası Soyunma Odasına İndi: Benden Günah Gitti
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sivasspor Maçı Sonrası Soyunma Odasına İndi: Benden Günah Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (43)

  • Fatıh: Ali Koç bakan geldıgıne çok sevınmıstım fakat gelınen bu nokta hıc umut vermiyor.bu cocu sevdası nedır anlamadım. Adamın umrumda degıl fenerbahce... Elındekı futbolcular çok çok ıyı olmayabılır ama bunları oynatmayı bılmesı lazım. Hasan alı nın onunde İsmail oynar mı en basıt ornegı bu... Futbolcuları kusturmus, takım olgusu yaratamamıs. Taraftara fazla eziyet cektırmeden lıgı tanıyan turk bır teknik patron getırde sende rahat et taraftar da 15 3 Yanıtla
  • Baba: Kurtar bizi Aziz baba 15 2 Yanıtla
  • ahmetmustafa: bu futbolcuların çoğu aziz yıldırımın çöplüğü ali koç yapması gereken en onemli iş malzemeciden çaycıya güvenlikçiden muhasebiciye aziz yıldırım zamanındaki ne kadar eleman ve futbolcu varsa hemen hepsi göndermeli yoksa bu rezilik devam eder... 8 7 Yanıtla
  • Aziz Başkan: Aziz başkanın boşluğu kolay kolay dolmaz çünkü BOŞ adam değildi 9 4 Yanıtla
    Tabi: Ali hasan baş kesen olunca bir insan herşey oluyorsu. Penaltılar men altılar.gidiyordu bi şekilde 0 1
  • Rizeli: Senden de bir cacik olmaz m.cengiz gelsin ucurur kanaryami 5 6 Yanıtla
  • Ismail: Utanmaz reziller.boyle bir takimi tuttugum icin utaniyorum.sizin yuzunuzden rakiplerimize karsi boynumuz egik.aldiginiz paralar haram zikkim olsun.ulan aziz baskanin doneminde boyle olsa ortaligi ayaga kaldiran taraftarlar simdi neden sesiniz cikmiyo.gelen gideni daima aratir 10 1 Yanıtla
  • hakan: sanıyorum, GS bu defa Fenerden 6-0 ın rövanşını alacak 9 2 Yanıtla
  • Dopdoğru: ms: Aziz yıldırımı gece lambasıyla arar olduk.... 9 2 Yanıtla
  • Paşa: Çare ersun yanal 4 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement